iPhone 7 bir kadının kolunda patladı: 2.derece yanık oluşturdu

Avustralya'da bir kadın Facebook'tan yaptığı paylaşımda yanmış kolunun fotoğrafını göstererek buna iPhone 7'nin sebep olduğunu açıkladı.

Sürekli teknolojinin yararlarından, hayatımızı kolaylaştırdığından bahsediyoruz. Ancak teknoloji bazen felaketlere de yol açabiliyor. Nitekim Avustralya'da, uyuyan bir kadının kolunda iPhone 7 patladı ve kolunda ciddi derecede yanık oluşturdu. Zaten 2016 yılı akıllı telefonlar açısından hüsran dolu bir yıl oldu. Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 7'ler her yerde patlıyordu. Sonunda piyasadan kaldırıldı. Ancak şimdi de iPhone 7'nin patlaması canımızı sıktı.

Adı Melaine Tan Palaez olan kadın yaşadığı olayı şöyle anlatıyor: "Televizyon izlerken uyuyakalmışım. iPhone 7'im de yanımda şarjdaydı. Birden inanılmaz bir acı, uyuşma ve nefes darlığıyla uyandım. Hemen doktora gittim. Kolumda ikinci derece yanık olduğunu söylediler ve buna patlayan bir şeyin sebep olabileceğini belirttiler. O an iPhone 7'nin patlamış olduğunu anladım." İşte o fotoğraf. Kadın bunun paylaşılmasını ve iPhone kullananların dikkatli olmasını istiyor.



Melaine isimli kadın, bu olaydan sonra cihazıyla birlikte App Store'a gitmiş. Yetkililer cihazın hatalı olmadığını ve sadece yeni bir iPhone verebileceklerini belirtmişler. Avustralya'da bazı sosyal medya kullanıcıları kadının bu olayı suistimal ederek Apple'ı kötülemek amacıyla abarttığını belirtiyorlar. Hatta bazı kullanıcılar kadının Samsung adına çalıştığını bile yazdılar.





Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >