iPhone 8 ortaya çıktı: İşte merakla beklenen tasarım

iPhone 8 ortaya çıktı: İşte merakla beklenen tasarım​
iPhone 8 ortaya çıktı: İşte merakla beklenen tasarım​

ABD’li teknoloji devi Apple'ın, 10. Yıla özel kullanıcılarına sunmayı planladığı modelin görseli ortaya çıktı. Sızıntı kralı olarak bilinen @OnLeak adındaki Twitter kullanıcısının paylaştığı görsele ile cihazın tasarımı neredeyse kesinleşmiş oldu.

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone 8‘in bu güne kadar birçok tasarım görseli ortaya çıkmıştı. Teknoloji devi, bu yıl 10. yaşına özel iPhone 7S ile birlikte güçlü bir cihaz daha kullanıcılarına sunmayı planlıyor.

Yıllardır verdiği sızıntı bilgilerin doğrulu ile ün salmış, sızıntı kıralı olarak bilinen @OnLeaks adındaki Twitter kullanıcısı, iPhone 8’e ait görselleri paylaştı. Bu güne kadar yayınlanan görsellere bakıldığında nerede ise birebir aynı görseli paylaşan @OnLeak, yaptığı paylaşım ile neredeyse Apple’ın kullanıcılarına sunacağı cihazı onaylamış oldu. Yani kısacası daha öncesinde yayınladığı cihazların görselleri ile cihazların birebir aynı olması, cihazın tam olarak bu şekilde geleceğini kesinleştirdi diyebiliriz.

Ayrıca görsele bakıldığında Apple’ın cihazın arkasına taşımayı planladığı Home butonu, yayınlanan görselde görünmüyor. Cihazın ön tarafında da yer almayan home butonu, Apple’ın parmak izi okuyucuyu ekranın altına yerleştirmeyi başardı mı? sorusunu akıllara getiriyor.

İşte görseller;

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >