iPhone 8, özellikleriyle yeri göğü inletecek

Apple'ın 10.yılı olan 2017'de çıkaracağı iPhone 8, sahip olacağı özelliklerle piyasaları alt üst edecek.

Steve Jobs'la birlikte 2007 yılında bir devrim yaparak günümüze kadar gelen akıllı telefon dönemini başlatan Apple, 2017 yılında yani iPhone'un 10.yılında çıkaracağı yeni modelle büyük bir farklılık yaratarak yine en önde olmayı planlıyor.
Daha iPhone 7 çıkmadan bile hakkında nasıl olacağı konusunda tahminler yapılan iPhone 8 modeli hakkındaki dedikodular her yerde konuşulmaya devam ediyor. Çoğunluğu söylentiden oluşan bu dedikodulara ünlü teknoloji uzmanı Robert Scoble açıklık getirdi.

Muhteşem bir gerçeklik deneyimi bizleri bekliyor
Scoble'ın açıklamalarına göre iPhone 8 tek parça cam gövdeden oluşacak ve sanal gerçeklik, arttırılmış gerçeklik, göz takibi ve gizlenmiş elektronikler gibi inovatif özelliklere sahip olacak. Buna göre tek bir parça güçlendirilmiş camdan oluşacak iPhone 8'de anten çizgileri ve elektronik ekipmanlar küçük boyutlara indirgenip köşelere saklanacak. Yeni nesil OLED bir ekrana sahip olacak modelde Apple tarafından ilk kez kullanılacak olan arttırılmış/sanal gerçeklik özelliği de bulunacak. Ayrıca özel bir kulaklıkla sanal-gerçek arası bir dünyaya geçiş yapılabilecek ve gerçekliğe sanal bir şekilde müdahale edilebilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >