iPhone garantisi nasıl sorgulanır?

Apple'ın kendi web sayfası üzerinden iPhone'un garantisini yalnızca bir dakikada sorgulayabilirsiniz.

Tüm teknoloji şirketlerindeki gibi Apple'da da iki yıllık sınırlı garanti imkanı sunuluyor. Elbette bu garanti kapsamına iPhone'lar da dahil. Telefonu ne zaman satın aldığınızı unutabilir ya da garanti kapsamında olup olmadığını merak edebilirsiniz. Bunun için Apple'ın doğrudan kendi web sayfasında hazırladığı özel bir bölüm var. Bu sayede iPhone'ların servis ve destek kapsamını bir dakikada kolayca sorgulayabilirsiniz.
iPhone garanti sorgulama
iPhone'ların garantisini sorgulamak için öncelikle buradaki bağlantıya tıklayarak Apple'ın web sayfasındaki ilgili bölüme erişmeniz gerekiyor.
iPhone garanti sorgulama iPhone'ların garantisini sorgulamak için öncelikle buradaki bağlantıya tıklayarak Apple'ın web sayfasındaki ilgili bölüme erişmeniz gerekiyor.
iPhone'un garantisi bitti mi?
Açılan ekranda "Donanımınızın seri numarasını girin" bölümüne telefonunuzun IMEI numarasını (iPhone'ların arka kısmında bulabilirsiniz) yazın ve ardından kodu da yazarak devam edin.

Burada telefonunuzun satın alınmasıyla; teknik desteğiyle hatta onarım ve servis kapsamıyla ilgili detayları gösteren bölümler yer alıyor. 

Böylece bir dakika içerisinde iPhone'unuzun garantisini kolayca sorgulayabilir, teknik destek ya da parça onarımıyla alakalı bilgiler alabilirsiniz.
iPhone'un garantisi bitti mi? Açılan ekranda "Donanımınızın seri numarasını girin" bölümüne telefonunuzun IMEI numarasını (iPhone'ların arka kısmında bulabilirsiniz) yazın ve ardından kodu da yazarak devam edin. Burada telefonunuzun satın alınmasıyla; teknik desteğiyle hatta onarım ve servis kapsamıyla ilgili detayları gösteren bölümler yer alıyor. Böylece bir dakika içerisinde iPhone'unuzun garantisini kolayca sorgulayabilir, teknik destek ya da parça onarımıyla alakalı bilgiler alabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >