iPhone'larda kameranın çizilmesi nasıl engellenir?

iPhone kamera
iPhone kamera

Çok basit bir yöntem sayesinde hayli kolay çizilebilen iPhone'ların arka kamerasında oluşabilecek çizilmeleri önleyebilmek mümkün.

Apple iPhone'lardaki arka kamera telefonun gövdesinden birkaç milim taşıyor. Dolayısıyla telefon masa ya da sert bir yüzeye konulduğu anda esasında kamera lensinin üzerinde durmuş oluyor. Bu gibi durumlarda kullanıcılar genellikle telefonkılıfı gibi çözümlere yöneliyor. Ancak, iPhone'ların metal gövdesiyle yaşattığı "premium" hissini basit telefon kılıflarıyla kaybetmek istemeyen kullanıcıların sayısı da hayli fazla. Peki ama iPhone'larda arka kameranın çizilmesini önlemenin basit ama etkili yöntemi nedir?

iPhone kamerasının çizilmesini önleme yöntemi: Lens halkası!

                                    
                                    
                                    Lens halkası olarak geçen bu minik aparatlar sayesinde iPhone'lardaki arka kameraların çizilmesi önlenebiliyor. Lens çevresinde yer alan metal bölüme kolayca oturtulabilen aparatlar, kamera lensinin biraz daha iç kısımda kalmasını sağlayarak telefon herhangi bir yüzeye konulduğunda lensle temas etmesini engelliyor.
iPhone kamerasının çizilmesini önleme yöntemi: Lens halkası! Lens halkası olarak geçen bu minik aparatlar sayesinde iPhone'lardaki arka kameraların çizilmesi önlenebiliyor. Lens çevresinde yer alan metal bölüme kolayca oturtulabilen aparatlar, kamera lensinin biraz daha iç kısımda kalmasını sağlayarak telefon herhangi bir yüzeye konulduğunda lensle temas etmesini engelliyor.
Hangi iPhone'u kullandığınız fark etmez...

                                    
                                    
                                    Kullandığınız iPhone fark etmeksizin bu aparatların uyumlu versiyonunu satın alabilirsiniz. Birkaç TL'ye satın alınan bu minik aparat sayesinde binlerce TL karşılığında alınan telefonların kamerasını koruyabilmek mümkün. iPhone 6 serisinde olduğu gibi iPhone 7 serisi için de bu koruma aparatları kullanılabiliyor.
Hangi iPhone'u kullandığınız fark etmez... Kullandığınız iPhone fark etmeksizin bu aparatların uyumlu versiyonunu satın alabilirsiniz. Birkaç TL'ye satın alınan bu minik aparat sayesinde binlerce TL karşılığında alınan telefonların kamerasını koruyabilmek mümkün. iPhone 6 serisinde olduğu gibi iPhone 7 serisi için de bu koruma aparatları kullanılabiliyor.
Sonuç: Korumalı ve çizilmemiş olan bir kamera lensi eşittir daha kaliteli fotoğraf ve videolar!
Sonuç: Korumalı ve çizilmemiş olan bir kamera lensi eşittir daha kaliteli fotoğraf ve videolar!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >