İzlerken aşırı keyif alacağınız en iyi robot kavga sahneleri

En iyi robot dövüş sahneleri
En iyi robot dövüş sahneleri

Her geçen gün biraz daha hayatımızdaki yerini artıran robotlardan korkmak yerine eğlence çıkarmaya çalışmak bazen en iyisi gibi duruyor. İşte biz de bu yüzden sıkıcı robot muhabbetleri yerine en iyi efektlerle oluşturulan robot dövüş sahnelerini sizler için derledik.

En küçük ev işlerinden tutun da en önemli endüstriyel iş alanlarına kadar birçok çalışma için üretilen robotların sayısının bugün 1 milyona yaklaştığı konuşuluyor.

Bir zihniyet bu robotların yararından çok zararının olacağını ve hükümetlerin robot çalışmalarını durdurmak için harekete geçmesi gerektiğini düşünüyor. Bir başka zihniyet de robotların insanlar için büyük bir avantaj olduğunu ve ilerleyen zamanlarda tüm işleri onların göreceğini söylüyor. Hatta bu ikinci zihniyete göre insanların, zevk almadığı tüm işleri robotlara yaptıracağı ve eğlence etkinliklerine kendisinin katılıp istediği gibi yaşayacağı düşünülüyor.

Ancak biz tüm bu düşünceleri bir tarafa koyarak bilim kurgu sevenlere iyi dakikalar yaşatacağını düşündüğümüz robot dövüş sahnelerini sizler için toparladık. İşte bilim kurgu sevenlerin izlerken hem eğleneceği hem gerileceği robot dövüş videoları...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >