Just Dance 2017 Dünya Kupası'nın kazananı Türk

Ubisoft tarafından düzenlenen Just Dance 2017 yarışmasının kazananı bir Türk oldu. Dünyanın bir çok yerinden hayranı olan oyun için Ubisoft’un düzenlediği Dünya Kupası en büyük organizasyon olarak dikkati çekiyor.

Just Dance oyun serisi 2013 yılında PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U, Xbox 360 and Xbox One platformları için çıkış yaptıktan sonra oldukça popüler hale gelmişti. Oyun dünyasının en sevilen ritim oyunlarından biri olan Just Dance için her yıl hem küçük çaplı hem de büyük çaplı turnuva ve organizasyonlar düzenleniyor. Bunlar arasında en dikkat çekici ve büyük organizasyon ise Ubisoft tarafından yapılıyor.

Her ülkeden elemeleri geçen oyuncuların katıldığı turnuvaya bu yıl ülkemizden Umutcan Tütüncü (Technot) katılırken, rakiplerine fark atarak turnuvanın galibi oldu ve kupayı kazandı. Umutcan geçtiğimiz yıl da turnuvaya katılmak istemiş fakat başarılı olamayarak elemelerde kaybetmişti. Bu sene ise hedeflediği kupayı kazanarak ülkemizi gururlandırdı.


Just Dance türü oyunlar ülkemizde dünya genelinde olduğu kadar popüler değil. Bunun yanında oyuna ön yargı ile yaklaşan bir çok kişi var. Fakat barış, dostluk dolu olmasının yanı sıra canlı geçen bir turnuva hüviyetinde olan oyunda ülkemizden birinin başarı olması güzel.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >