Kamera kayıttayken uçaktan düşen Galaxy S5 sağlamlığını bir kez daha kanıtladı

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Yaklaşık 300 metrelik mesafede uçaktan düşmesine rağmen video kaydına devam eden Galaxy S5, sağlamlığını "gerçek" anlamda bir kez daha kanıtladı. İşte uçaktan düşüş ve sonrasında kaydedilen görüntüler...

Akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazların sağlamlığını ölçmek için onlarca farklı çılgın test gerçekleştiriliyor. Hatta test süreçlerinin abartılmasıyla telefonlar birkaç dakika içinde tamamen kullanılamaz hale getiriliyor. Metal gövdeli ürünler plastik kasalı modellere oranla fiziksel açıdan daha sağlam olurken özel koruma içeren akıllı telefonlar ise sağlamlık testlerinde listenin başını çekiyor.

Son olarak, video çekimi sırasında uçaktan (yaklaşık 300 metre mesafeden) düşürülen Galaxy S5, sağlamlık konusunda yeni bir çığır açmış durumda. Plastik gövdeli bu telefon normal şartlarda tamamen kapanması ve parçalanması gerekirken; çimene düşmesiyle bir evin bahçesinde sessizce çekim yapmaya devam etmiş.

Samsung'un 2014 yılında duyurduğu ve satışa çıkardığı Galaxy S5, şu ana kadar Galaxy S serisindeki en başarılı modellerden biri oldu.
Samsung'un 2014 yılında duyurduğu ve satışa çıkardığı Galaxy S5, şu ana kadar Galaxy S serisindeki en başarılı modellerden biri oldu.

Kayıt yaparken bulunması sonrasında sahibi Blake Henderson’a teslim edilen telefondaki kamera görüntüleri, Henderson'un yeğeni Robert Ryan tarafından YouTube'a yüklenmiş durumda. İşte Samsung Galaxy S5'in sağlamlığını "gerçek" anlamda kanıtlayan video.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >