Kopyalamaya devam: Instagram Koleksiyon özelliğini kullanıma sundu

Instagram Koleksiyon özelliği
Instagram Koleksiyon özelliği

Sürekli başka mecralardan özelliklerle gelişmeye devam eden Instagram yine bir özelliği kopyaladı.

Mark Zuckerberg’in kaptanı olduğu geminin malı olan Instagram bu sefer de Pinterest'ten bir özellik aldı. Yeni gelen özellikle beraber yakın zamanda getirilen fotoğrafları tek tuşla kaydetme özelliği geliştirildi.

Artık kaydedilen fotoğrafları istediğimiz isimli koleksiyona dahil edebileceğiz. Koleksiyonlara isim verebilecek ve istediğimiz kadar fotoğraf biriktirebileceğiz.

Peki bunu nasıl kullanacağız?

                                    Yeni gelen '+' artı simgesine dokunarak bir koleksiyon oluşturabiliyoruz. Ayrıca bu koleksiyona isim vererek istediğimiz fotoğrafları içine alabiliyoruz. Oluşturulan bu koleksiyonlar ‘kaydedilen gönderiler’ sekmesinde mevcut olacak. Oluşturduğumuz bu koleksiyonları sadece biz görebileceğiz yani tamamen gizli tutulan bir özellik olacak. Şuan sadece bazı telefonlara gelen özellik yakın bir zamanda tüm kullanıcıların hizmetine açılacak.
Peki bunu nasıl kullanacağız? Yeni gelen '+' artı simgesine dokunarak bir koleksiyon oluşturabiliyoruz. Ayrıca bu koleksiyona isim vererek istediğimiz fotoğrafları içine alabiliyoruz. Oluşturulan bu koleksiyonlar ‘kaydedilen gönderiler’ sekmesinde mevcut olacak. Oluşturduğumuz bu koleksiyonları sadece biz görebileceğiz yani tamamen gizli tutulan bir özellik olacak. Şuan sadece bazı telefonlara gelen özellik yakın bir zamanda tüm kullanıcıların hizmetine açılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >