LG G6 tüm ihtişamıyla karşınızda

LG'nin en üst seviye yeni akıllı telefonu G6'nın detaylarını gösteren fotoğraf yayınlandı.

Son bir aydır LG'nin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonuyla ilgili birçok farklı detay ortaya çıktı. Yayınlanan konsept videosu cihazın ön ve arka kısımlarına ek olarak kamera ve fiziksel tuşların da net bir şekilde görünmesini sağladı.
LG G6'nın tüm tasarım detayları belli oldu
Ardından kısa bir videoyla insanlara "ideal telefonun nasıl olmasını istersiniz?" sorusunu yönelten LG, Şubat 2017'yi bekleyin notunu da paylaştı.
LG G6 suya dayanıklı kasa ile gelebilir
Son olarak LG'nin birkaç hafta önce akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri olan aşırı ısınma konusunda da önlemler aldığı netleşti. G6'daki özel soğutma sistemiyle telefonun aşırı ısınmasını önleyerek buna bağlı olan diğer tüm sorunları da ortadan kaldıracak.
LG G6 ile ısınma sorunları ortadan kalkıyor
MWC 2017'de tanıtılacak
Son olarak, Şubat sonunda Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2017 fuarı kapsamında tanıtılması beklenen LG G6'nın en net fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğraf sayesinde birçok detay keşfedilebiliyor. Bunlardan ilki ekran kenar çıtaların dış kısmının yuvarlatılmış olması. Böylece sert bir görünümün aksine LG G6'nın daha naif ve zarif duracağı söylenebilir.
Neredeyse çerçevesiz ekran!
LG G5'e nazaran çok daha şık görünen bu tasarım aslında fiziksel tuşlarda da kendisini gösteriyor. Zira sol kısma ses açma ve kısma düğmeleri yerleştirilmiş. Hayli ince yapıdaki bu tuşlar üzerinde artı ya da eksi simgeler ise bulunmuyor.


5.7 inç boyutundaki büyük ekranda %90'lık bir ekran-gövde oranı sunan LG, bu alandaki iddiasını yeni modelle tescillemek istiyor. Böylece sektörü iyi analiz eden Güney Koreli şirketin, 2017'nin akıllı telefonlarının çoğunda artık ekran - gövde oranının yüksek tutulacağını öngördüğü kesin. 

LG G6 ile ilgili en önemli ayrıntılardan birisi ise G5'teki gibi çıkarılabilir pile yer verilmeyecek olması. Bunun yerine dahili bir bataryayla gelmesi bekleniyor.
Neredeyse çerçevesiz ekran! LG G5'e nazaran çok daha şık görünen bu tasarım aslında fiziksel tuşlarda da kendisini gösteriyor. Zira sol kısma ses açma ve kısma düğmeleri yerleştirilmiş. Hayli ince yapıdaki bu tuşlar üzerinde artı ya da eksi simgeler ise bulunmuyor. 5.7 inç boyutundaki büyük ekranda %90'lık bir ekran-gövde oranı sunan LG, bu alandaki iddiasını yeni modelle tescillemek istiyor. Böylece sektörü iyi analiz eden Güney Koreli şirketin, 2017'nin akıllı telefonlarının çoğunda artık ekran - gövde oranının yüksek tutulacağını öngördüğü kesin. LG G6 ile ilgili en önemli ayrıntılardan birisi ise G5'teki gibi çıkarılabilir pile yer verilmeyecek olması. Bunun yerine dahili bir bataryayla gelmesi bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >