Mars'ta uzaylı savaşçı görüntüleri: NASA yalanlamıyor

Uzay
Uzay

NASA'nın Mars'a gönderdiği uzay aracı Curiosity'nin çektiği yeni görüntüler ortalığı karıştırdı. UFO meraklıları bunun uzaylı bir savaşçı olduğunu iddia ettiler.

Uzaylılarla ilgili araştırmalar yapan UFO meraklıları, Curiosity'nin çektiği fotoğrafları inceledi ve bunun uzaylı bir savaşçı olduğunu iddia ettiler. Paranormal Crucibe adlı Youtube kanalının paylaştığı Marslı savaşçı videosu kısa süre içinde yüz binlerce kez izlendi. Ayrıca The Sun, Inquisitr ve Sputnik gibi dünyaca ünlü medya organları tarafından da haberi yapıldı.
Paranormal Crucibe, videoda ilk başta kaya gibi görülen cismi yakınlaştırarak inceliyor. Önce kaya gibi görünen cismin fotoğraf yakınlaştırılınca bilim kurgu filmlerindeki uzaylılara benzediği fark ediliyor. İnceledikleri nesne astronot kıyafetine benzeyen bir zırh giymiş ve elinde silah olan bir uzaylıyı oldukça andırıyor. Video internet kullanıcılarını da ikiye böldü. "Bu bir kayanın önünde duran başka bir kaya" diye yorum yapan da vardı; "Uzaylıların olduğunu biliyordum zaten" diyen de vardı.
Ayrıca NASA videonun yalan olduğuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >