Nvidia şirketinin 16 yaşındaki stajyeri robotik teknoloji geliştirdi

Nvidia şirketinin en genç stajyeri olan 16 yaşındaki Stajyer Prat Prem Sankar, imza attığı robotik gelişmelerle herkesi şaşırtıyor.

Yeteneklerin keşfedilip ortaya çıkarılması şirketlerin potansiyelini artıran en önemli durumlardan biri sayılabilir. Nvidia da bu yetenek avcılığından en iyi şekilde yararlanmak isteyen şirketlerden biri.
En genç stajyer
Şirketin staj programına kabul gören bu liseli, şirket tarihinin en genç stajyeri unvanının da sahibi oldu.
En genç stajyer Şirketin staj programına kabul gören bu liseli, şirket tarihinin en genç stajyeri unvanının da sahibi oldu.
İnsansı robot geliştiriyor
Nvidia Jetson TX1 platformunu kullanarak insansı robot geliştiren Sankar'ın robot tutkusu babasının aldığı lego Mindstorms NXT seti ile başlamış. Arrowbotics adında bir mühendis ekibi kuran Sankar, Nvidia'nın desteği ile FIRST robot yarışmasında finallere kalmaya başardı.
İnsansı robot geliştiriyor Nvidia Jetson TX1 platformunu kullanarak insansı robot geliştiren Sankar'ın robot tutkusu babasının aldığı lego Mindstorms NXT seti ile başlamış. Arrowbotics adında bir mühendis ekibi kuran Sankar, Nvidia'nın desteği ile FIRST robot yarışmasında finallere kalmaya başardı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >