Oyun severlere müjde: GTA 6 geliyor

GTA VI
GTA VI

Dünya genelinde en çok tercih edilen oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto’nun 6. sürümü için hazırlıkların başladığı konuşuluyor. GTA serisinin son oyunu için meraklı bekleyiş dozajının artması bekleniyor.

Grand Theft Auto, seri olarak çıkardığı oyunlarının neredeyse tamamında başarıyı yakalayarak milyonlarca oyuncu tarafından tercih edildi. Serinin son çıkan oyunu GTA 5, Kasım 2016 verilerine göre 70 milyondan fazla oyun sattı. 2013’ün eylül ayında tanıtıldığından bu yana geçen süreçte birçok oyunu geride bırakan GTA, Rockstar Games firmasının amiral gemisi olarak yoluna devam ediyor. Serinin devam oyunu olan GTA 6 içinse beklentiler oldukça yükselmiş durumda…

Tim Neff ismindeki bir oyuncunun karakter canlandırma amacıyla yaptığı çalışmayı CV’sine ekleyerek belgelemesi, GTA 6’nın üretim aşamasında olduğu söylentilerini güçlendirdi. GTA VI adıyla anılacak oyun hakkındaki söylentiyi Neff, Twitter’dan yalanlasa da iddialar bunun oyuncunun kontratı nedeniyle gerçekleştiğini ileri sürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >