Samsung'dan önemli Galaxy Note 7 açıklaması

Samsung'dan Galaxy Note 7 açıklaması.
Samsung'dan Galaxy Note 7 açıklaması.

Dün Samsung'un Galaxy Note 7'yi Hindistan'da tekrar satışa sunacağı yönünde haberler çıkmıştı. Şirket bunun üzerine bir açıklama yayınladı. Gerçekten de Galaxy Note 7 tekrar satışa sunulacak mı?

Dün çıkan Galaxy Note 7'nin yeniden satışa sunulacağı haberlerine Samsun'tan resmi yanıt geldi. Yapılan açıklamada, firmanın Galaxy Note 7'yi yeniden satışa sunmak gibi bir planı olmadığının altı çizildi.

Arızalı cihazların revize edilerek çalışır hale getirilip satılmasına 'refurbished' adı verilir. Dün çıkan haberlerde Samsung'un bu politikayı uygulayarak Galaxy Note 7'yi Hindistan'da tekrar satışa sunacağı söyleniyordu. Ancak Gadget 360'a bir açıklama yapan Samsung Hindistan, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kore medyası ise geçtiğimiz günlerde Samsung'un, Galaxy Note 7'de kullandığı bazı parçaları yeniden başka cihazlarda kullanabileceğini iddia etmişti. Hatta bu iddiaya göre Galaxy Note 7 yeniden satışa sunulacak ve 3.500 mAh'lık devasa bataryası, 3.000 ya da 3.200 mAh'lık bir batarya ile değiştirilecekti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >