Sonunda ortaya çıktı: Galaxy Note 8 ilk kez çalışırken görüntülendi

​Sonunda ortaya çıktı: Galaxy Note 8 ilk kez çalışırken görüntülendi
​Sonunda ortaya çıktı: Galaxy Note 8 ilk kez çalışırken görüntülendi

Samsung Galaxy Note 8 ilk kez çift arka kamerası ve ekrana dahili parmak izi okuyucusuyla görüntülendi.

Note 7 faciasını yaşadıktan sonra duyurmuş olduğu Galaxy S8 modeliyle o facianın izlerini bir nebze olsun ortadan kaldıran Samsung, şimdi de Galaxy S8'e göre daha iyi özelliklerle donatılmış olan Note 8 modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Galaxy S8'deki tüm eksiklerin giderildiği Samsung Galaxy Note 8, ilk kez çalışırken görüntülendi. Paylaşılan sızıntılarda Samsung Galaxy Note 8'in çift arka kamera, çerçevesiz bir tasarım ve ekrana dahili parmak izi okuyucuyla geleceği görülüyor. İşte Galaxy Note 8'den ilk fotoğraf;

6.3 inç sonsuz ekran tasarımıyla geleceği tahmin edilen Galaxy Note 8'in, Galaxy S8 Plus ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Bugün yayınlanan bir rapora göre Galaxy Note 8, Samsung'un bugüne kadar çıkardığı en pahalı model olacak gibi görünüyor.

Edinilen bilgiye göre Galaxy Note 8'in 999 Euro (4500-5000 TL civarı) olması bekleniyor.

Peki, Galaxy Note 8'in Galaxy S8 Plus'tan farkı ne olacak?Elbette iki cihaz arasındaki en büyük farklardan biri Galaxy Note 8'in sahip olduğu S-Pen ancak cihazın farkı bununla sınırlı değil. Snapdragon 836 ile gelmesi beklenen Galaxy Note 8'in ayrıca 6 GB RAM'e sahip olması bekleniyor. Ayrıca Galaxy Note 8'in ortaya çıkan prototipine göre cihazın yatay çift arka kamera ile geleceği neredeyse kesinleşmiş durumda.

Son olarak Samsung Galaxy Note 8 çıkış tarihi henüz kesinleşmiş olmasa da elde edilen son bilgilere göre cihazın Eylül ayının sonlarında duyurulabileceğini belirtelim.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >