Sosyal medya bunlarla çalkalanıyor: Google Earth'in fotoğrafladığı 5 gizemli olay

Ne görürse görsün fotoğrafını çeken Google Earth'in kameralarına yakalanan birbirinden gizemli olaylar.

Google Earth dünyanın en seçici olmayan fotoğrafçısı olduğu için, bazen çok tuhaf, uygunsuz hatta iğrenç fotoğraflar çekebiliyor. İşte bunlar arasında sosyal medyada en çok konuşulan ve en tuhaf 5 tanesini derledik;
İlginç bulut şekilleri
Bu fotoğraf İtalya'da çekildi. Bulut değil de daha çok duman gibi görünüyor. Sol tarafta oluşan beyaz alan ise bunun UFO olabileceği iddialarını güçlendiriyor.
İlginç bulut şekilleri Bu fotoğraf İtalya'da çekildi. Bulut değil de daha çok duman gibi görünüyor. Sol tarafta oluşan beyaz alan ise bunun UFO olabileceği iddialarını güçlendiriyor.
Dev deniz yaratığı 
Okyanusların derinlikleri halen tam olarak çözülemedi. Bu canlının dev bir köpek balığı olduğu tahmin ediliyor ancak sürekli ağzı açık ve bir köpek balığına göre çok daha büyük boyutta. Farklı bir yaratık olabilir.
Dev deniz yaratığı Okyanusların derinlikleri halen tam olarak çözülemedi. Bu canlının dev bir köpek balığı olduğu tahmin ediliyor ancak sürekli ağzı açık ve bir köpek balığına göre çok daha büyük boyutta. Farklı bir yaratık olabilir.
Şeytanı temsil eden pentagram şekli
Bu pentagram şekli bronz çağından kalma, etrafında insanların yaşamadığı bir bölgede fotoğraflanmış. Şeytanı temsil ettiğine inanılan bu şekil Sovyetler Birliği zamanında yapılmış. Çünkü bu şekil Sovyetler Birliği döneminde bir güzellik timsali olarak kabul ediliyordu. Pentagrama benzemesi ise tamamen tesadüf.
Şeytanı temsil eden pentagram şekli Bu pentagram şekli bronz çağından kalma, etrafında insanların yaşamadığı bir bölgede fotoğraflanmış. Şeytanı temsil ettiğine inanılan bu şekil Sovyetler Birliği zamanında yapılmış. Çünkü bu şekil Sovyetler Birliği döneminde bir güzellik timsali olarak kabul ediliyordu. Pentagrama benzemesi ise tamamen tesadüf.
Kaçırılan kadın
Fotoğrafta bir adamın kadının kafasına silah dayayarak onu zorla götürmeye çalıştığı görülüyor. Diğer adam ise bagaj kapağını açmış bekliyor. Kadının akıbeti hakkında bilgi yok.
Kaçırılan kadın Fotoğrafta bir adamın kadının kafasına silah dayayarak onu zorla götürmeye çalıştığı görülüyor. Diğer adam ise bagaj kapağını açmış bekliyor. Kadının akıbeti hakkında bilgi yok.
Yaralı ve bir şeylerden kaçan inek
Kanlar içindeki inek karşıdaki kanlı bölgeye geçmeye çalışıyor. Ancak neden böyle bir şey yapıyor? Olayla ilgili bir sürü söylenti var ancak kesin bilgi yok.
Yaralı ve bir şeylerden kaçan inek Kanlar içindeki inek karşıdaki kanlı bölgeye geçmeye çalışıyor. Ancak neden böyle bir şey yapıyor? Olayla ilgili bir sürü söylenti var ancak kesin bilgi yok.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >