Star Wars efsanesi Obi-Wan Kenobi’nin filmi çekiliyor

Star Wars.
Star Wars.

Anakin ve Luke Skywalker’ın hocası, Star Wars hayranları için idol olarak kabul edilen Obi-Wan Kenobi’ye ait yalnızca onun yer aldığı bir film çekilecek.

Disney’in Star Wars evrenini kendi saflarına katmasından bu yana Star Wars ile ilgili birçok yeni gelişmeyle karşılaşacağımız zaten tahmin ediliyordu. Yeni bir üçlemenin kapıda olduğu Star Wars’a dair spin-off projeleriyle ilgili de bilgiler gelmeye başladı. Geçtiğimiz senenin en çok beğenilen filmlerinden olan Rogue One’ın ardından Han Solo’yu anlatacak bir spin-off projesi de bizlere güzel haberler vermeyi sürdürdü. Şimdiyse sırada efsane bir karakter var: Obi-Wan Kenobi. Hollywood Reporter’ın duyurduğu bilgilere göre yönetmen Stephen Daldry’le anlaşma sağlandığı an Obi-Wan Kenobi’nin filmi seyirciyle buluşma sürecinin içerisine girmiş olacak.

Sinemacıların yoğun bir şüphe ve tedirginlikle yaklaştığı spin-off projeleri üzerindeki önyargı, oldukça başarılı sonuçlar veren Rogue One ile birlikte aşılmıştı. Rogue One’ın başarısının ardından çeşitli spin-off projeleri görmeye hazırlıklı olmalıyız. Filmin başrolünde yeniden Ewan McGregor’un oynayacağı dillendirilirken, vizyon tarihinin 2020’den önce olmasının mümkün olmadığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >