THY atağa devam ediyor: Elektronik eşyalar özel bavullarda korunacak

THY Bavul
THY Bavul

Türk Hava Yolları, ABD ve İngiltere'nin uçuşlarda uyguladığı elektronik cihaz ambargosuna karşı atak yapmaya devam ediyor: Son olarak yolcuların elektronik eşyalarının özel korumalı bavullara konulacağı da açıklandı.

Sistem nasıl işleyecek?
Elektronik ürünleri giriş (check-in) işlemi sırasında yetkililere teslim edecek olan yolcular, teslim edilen etiketle eşyalarının hangi bavulda olduğunu öğrenebilecek. Böylece uçuş tamamlandığında elektronik eşyalar hiçbir sorun olmadan ABD ya da İngiltere'de havalimanlarından etiketle birlikte teslim alınabilecek.
Sistem nasıl işleyecek? Elektronik ürünleri giriş (check-in) işlemi sırasında yetkililere teslim edecek olan yolcular, teslim edilen etiketle eşyalarının hangi bavulda olduğunu öğrenebilecek. Böylece uçuş tamamlandığında elektronik eşyalar hiçbir sorun olmadan ABD ya da İngiltere'de havalimanlarından etiketle birlikte teslim alınabilecek.
THY Genel Müdürü açıklama yaptı
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte bu ambargoya karşı kullanılacak olan özel korumalı bavulların fotoğrafını paylaştı. Bilal Ekşi'nin tam açıklaması ise şöyle: "Amerlika uçuşlarında laptoplarınızı boardingde sizden alıp güvenle taşıyıp size güvenle varış yerinde teslim ediyoruz. Laptoplarınız boardingde sizden alındıktan sonra özel sert çantalara konulup uçağın altına özel bölmeye konuluyor. Toplanan ve özel çantaya konulan laptoplarınız Özel Güvenlik personeli ile uçak altına götürülüyor."
THY Genel Müdürü açıklama yaptı Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte bu ambargoya karşı kullanılacak olan özel korumalı bavulların fotoğrafını paylaştı. Bilal Ekşi'nin tam açıklaması ise şöyle: "Amerlika uçuşlarında laptoplarınızı boardingde sizden alıp güvenle taşıyıp size güvenle varış yerinde teslim ediyoruz. Laptoplarınız boardingde sizden alındıktan sonra özel sert çantalara konulup uçağın altına özel bölmeye konuluyor. Toplanan ve özel çantaya konulan laptoplarınız Özel Güvenlik personeli ile uçak altına götürülüyor."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >