Toplu taşıma kullananlar için olmazsa olmaz üç mobil uygulama

İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde yaşayanların telefonunda mutlaka bulunması gereken üç mobil uygulama.

Özellikle kalabalık şehirlerde yaşayan ve toplu taşımayı sıkça kullananlar, bazı mobil uygulamaların sunduğu ipuçlarıyla ulaşım sürelerini hayli kısaltabiliyor.

Hem Android hem de iOS platformlarında olan bu uygulamalar; durak sayılarından, otobüslerin duraktan tahmini geçiş saatine kadar birçok farklı bilgi veriyor.
İstanbul Şehir Haritası
Doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İstanbul Şehir Haritası uygulaması; trafik durumu, güzergah analizi, yakındaki duraklar, hatlar, uydu fotoğrafları, önemli yerler ve panoramik görüntülerle birlikte özel veriler sunuyor. 

İstanbul Şehir Haritası uygulamasını Android için buradan iPhone için de buradan indirebilirsiniz.
İstanbul Şehir Haritası Doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İstanbul Şehir Haritası uygulaması; trafik durumu, güzergah analizi, yakındaki duraklar, hatlar, uydu fotoğrafları, önemli yerler ve panoramik görüntülerle birlikte özel veriler sunuyor. İstanbul Şehir Haritası uygulamasını Android için buradan iPhone için de buradan indirebilirsiniz.
IBB CepTrafik
Bir diğer uygulama yine Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen IBB CepTrafik. Bu uygulama aracılığıyla anlık trafik bilgisi öğrenilebildiği gibi trafik kameraları da görüntülenebiliyor. Üstelik Trafik Kontrol Merkezi tarafından sağlanan trafiğe ilişkin duyurular da yer alıyor.

IBB Trafik uygulamasını Android için buradan iPhone için de buradan indirebilirsiniz.
IBB CepTrafik Bir diğer uygulama yine Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen IBB CepTrafik. Bu uygulama aracılığıyla anlık trafik bilgisi öğrenilebildiği gibi trafik kameraları da görüntülenebiliyor. Üstelik Trafik Kontrol Merkezi tarafından sağlanan trafiğe ilişkin duyurular da yer alıyor. IBB Trafik uygulamasını Android için buradan iPhone için de buradan indirebilirsiniz.
Mobiett
Hat ve durak arama ya da sorgulama kısmındaki en başarılı seçeneklerden biri de Mobiett. Bu akıllı durak uygulaması vasıtasıyla Türkiye'de bulunan tüm toplu ulaşım bilgilerine kolayca erişebilirsiniz. 

Mobiett uygulamasını Android için buradan iPhone için de buradan indirebilirsiniz.
Mobiett Hat ve durak arama ya da sorgulama kısmındaki en başarılı seçeneklerden biri de Mobiett. Bu akıllı durak uygulaması vasıtasıyla Türkiye'de bulunan tüm toplu ulaşım bilgilerine kolayca erişebilirsiniz. Mobiett uygulamasını Android için buradan iPhone için de buradan indirebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >