TurkNet abonelerine müjde: Adil Kullanım Kotası kalktı

Adil Kullanım Kotası
Adil Kullanım Kotası

İnternet servis sağlayıcısı TurkNet, Türkiye'de 26 farklı ilde Adil Kullanım Kotası'nı kaldırdığını duyurdu.

Adil Kullanım Kotası kaldırıldı ve resmi duyuru yapıldı
Esasında bu yen sistem geçen hafta itibariyle aktif edildi. Yani TurkNet aboneleri bir süredir interneti Adil Kullanım Kotası olmadan kullanabiliyor. Fakat bugün yapılan resmi duyuruyla birlikte tüm aboneler bu bilgiye erişmiş oldu. Türkiye'deki internet servis sağlayıcıları hizmet verebilmek adına YAPA ve VAE olmak üzere iki farklı türde yöntem kullanabiliyor.
Adil Kullanım Kotası kaldırıldı ve resmi duyuru yapıldı Esasında bu yen sistem geçen hafta itibariyle aktif edildi. Yani TurkNet aboneleri bir süredir interneti Adil Kullanım Kotası olmadan kullanabiliyor. Fakat bugün yapılan resmi duyuruyla birlikte tüm aboneler bu bilgiye erişmiş oldu. Türkiye'deki internet servis sağlayıcıları hizmet verebilmek adına YAPA ve VAE olmak üzere iki farklı türde yöntem kullanabiliyor.
Adil Kullanım Kotası olmadan internete erişebilen şehirler
İşte ayrım da tam olarak bu noktada başlıyor. Zira TurkNet'in bu yeni sistemi YAPA yöntemiyle hizmet veren bölgeler için aktif edildi; bu da Türkiye'de 26 il anlamına geliyor. TurkNet abonesi olan ve Adil Kullanım Kotası takılmadan internete erişebilen iller şöyle: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Uşak.
Adil Kullanım Kotası olmadan internete erişebilen şehirler İşte ayrım da tam olarak bu noktada başlıyor. Zira TurkNet'in bu yeni sistemi YAPA yöntemiyle hizmet veren bölgeler için aktif edildi; bu da Türkiye'de 26 il anlamına geliyor. TurkNet abonesi olan ve Adil Kullanım Kotası takılmadan internete erişebilen iller şöyle: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Uşak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >