WhatsApp grupları nasıl sessize alınır?

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp grupları, küçük birkaç adımda sessize alınarak bildirimlerin gelmesi engellenebiliyor. Böylece çok sık mesaj gelen ve rahatsız edici olan WhatsApp gruplarının belirli süre için sesleri kesilebiliyor.

Bir milyarı aşkın kullanıcı sayısıyla dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, grup sohbetleri için uzunca bir süredir "sessize alma" özelliği sunuyor. Bu sistem, toplu sohbetlerde rahatsız edilmek istemeyen kişiler için büyük önem taşıyor. Zira belirlenen WhatsApp grup ya da grupları sessize alındığında istenilen süre zarfında hiçbir bildirim gelmiyor.

WhatsApp'ta grup sohbetleri nasıl susturulur?

                                    WhatsApp'ta herhangi bir grubu sessize almak için öncelikle "Grup bilgisi" kısmına erişmek gerekiyor. Akabinde "Sessiz" bölümüne tıklayıp "8 saat", "1 hafta" ve "1 yıl" gibi seçenekler üzerinden tercih yapmak şart. Bu özellik hem Android hem de iOS'ta geçerli. Yani grupları susturma özelliği her iki mobil işletim sisteminde de kullanılabiliyor.
WhatsApp'ta grup sohbetleri nasıl susturulur? WhatsApp'ta herhangi bir grubu sessize almak için öncelikle "Grup bilgisi" kısmına erişmek gerekiyor. Akabinde "Sessiz" bölümüne tıklayıp "8 saat", "1 hafta" ve "1 yıl" gibi seçenekler üzerinden tercih yapmak şart. Bu özellik hem Android hem de iOS'ta geçerli. Yani grupları susturma özelliği her iki mobil işletim sisteminde de kullanılabiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >