WhatsApp'ta profil resmi nasıl gizlenir?

whatsapp profil resmi gizleme
whatsapp profil resmi gizleme

WhatsApp'ta profil resmini gizleyerek, arkadaş listenizin ya da yabancı kişilerin profil resminizi görmesini engelleyebilirsiniz.

En çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ayarlar üzerinde birçok farklı ipucu barındırıyor. Gerçekleştirilebilecek ufak ayarlar sayesinde dahi uygulamayı çok daha işlevsel şekilde kullanabilmek mümkün hale geliyor.
WhatsApp'tan konum nasıl atılır?
WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan mesajları okumak mümkün
Bilgisayar'dan WhatsApp'a nasıl girilir?
WhatsApp'ta profil fotoğrafı gizleme
Her ne kadar WhatsApp'ta birçok kişi profil fotoğrafı kullanmayı tercih ediyor olsa da; önemli bir kitle de fotoğrafını kaldırmak ya da belirli kişilerden gizlemek istiyor. İşte bunun için öncelikle WhatsApp / Ayarlar / Hesap / Gizlilik / Profil Fotoğrafı bölümüne erişmek gerekiyor. Akabinde "Profil Fotoğrafı" bölümünde "Herkes" olarak tanımlı gelen seçeneği "Kişilerim" ya da "Hiç kimse" olarak belirtmek gerekiyor. 

Herkes: Eğer WhatsApp'ta profil fotoğrafını "Herkes" olarak belirlerseniz; kişi listenizde olmayanlar dahi profil fotoğrafınızı görebilir.
Kişilerim: Yalnızca arkadaşlarınızın ve rehberinizde kayıtlı olan kişilerin profil fotoğrafınızı görmesini istiyorsanız bu seçeneği tanımlayabilirsiniz.
Hiç kimse: Profil fotoğrafını tamamen gizlemek istiyorsanız bunu işaretleyebilirsiniz.
WhatsApp'ta profil fotoğrafı gizleme Her ne kadar WhatsApp'ta birçok kişi profil fotoğrafı kullanmayı tercih ediyor olsa da; önemli bir kitle de fotoğrafını kaldırmak ya da belirli kişilerden gizlemek istiyor. İşte bunun için öncelikle WhatsApp / Ayarlar / Hesap / Gizlilik / Profil Fotoğrafı bölümüne erişmek gerekiyor. Akabinde "Profil Fotoğrafı" bölümünde "Herkes" olarak tanımlı gelen seçeneği "Kişilerim" ya da "Hiç kimse" olarak belirtmek gerekiyor. Herkes: Eğer WhatsApp'ta profil fotoğrafını "Herkes" olarak belirlerseniz; kişi listenizde olmayanlar dahi profil fotoğrafınızı görebilir. Kişilerim: Yalnızca arkadaşlarınızın ve rehberinizde kayıtlı olan kişilerin profil fotoğrafınızı görmesini istiyorsanız bu seçeneği tanımlayabilirsiniz. Hiç kimse: Profil fotoğrafını tamamen gizlemek istiyorsanız bunu işaretleyebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >