Yandex Navigasyon birçok farklı şehir için şerit bilgisi sunmaya başladı

yandex navi
yandex navi

İstanbul'dan sonra Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli ve Antalya'da da kullanıcılar şerit bilgilerini görüntüleyip en uygun şeritleri canlı olarak görüntüleyebiliyor.

Dünya genelinde milyonlarda kişinin tercih ettiği navigasyon uygulaması Yandex Navi, güncellemelerle yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Öncelikle İstanbul'daki rotalar için yayınlanan güncelleştirme, son olarak Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli ve Antalya'yı kullanıcılarını da kapsamaya başladı.

Bu kapsamda toplamda 23115 farklı noktada gerçekleştirilen güncelleştirmelerle birlikte toplamda 256 köprü bilgisi sisteme dahil edilmiş durumda. Artık bu şehirlerde kullanıcılara en uygun şerit bilgileri de veriliyor. Yani yollardaki en doğru şerit bilgisi canlı olarak aktarılıyor ve sürücülerin bu şeritlerde daha hızlı yol alabileceği belirtiliyor.
Yandex Navigasyon'un trafik bilgisine ek olarak müsait park alanlarını gösteriyor oluşu dakikalar boyunca otopark arayanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Yakında diğer şehirler için de bazı optimizasyonlar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Marketler üzerinden uygulamaları güncelleyerek yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >