Yeni Seat Ibıza’nın fiyatı açıklandı

Yeni Seat Ibiza
Yeni Seat Ibiza

Seat’ın küçük sınıf modeli, yeni nesil haliyle Türkiye pazarına giriş yaptı. Araç hakkında ortaya çıkan bilgiler yalnızca fiyatla sınırlı da değil…

Yeni Ibiza'nın 1.0 75 HP S&S modeli, 57 bin TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla Seat yetkili bayilerindeki yerini aldı. Reference ve Style olarak 2 farklı donanım paketiyle sunulan Yeni Ibiza, ilk etapta manuel ve DSG şanzımana sahip 3 farklı benzinli motor seçeneğiyle alınabiliyor. Volkswagen Grubu'nun yeni MQB A0 modüler platformunda üretilen ilk model olma özelliğine sahip yeni Seat Ibiza, gelişmiş teknolojilerle donatılırken aynı zamanda iç hacimde dikkate değer iyileştirme özellikleri de sunuyor.

Yeni Seat Ibiza’da çeşitli alüminyum blok ve silindirlerde benzinli motor seçenekleri bulunuyor. Türkiye’de piyasaya sürülen motor seçeneklerinin ilki 75 HP güç üretebilen 3 silindirli 1.0 MPI motor. Bu motor, 100 kilometrede 4.9 litre yakıt tüketimi yapıyor. Turbo kompresörlü, ara soğutuculu ve direkt enjeksiyonlu 1.0 EcoTSI motorsa 95 HP manuel ve 115 HP DSG versiyonlarıyla karşımıza çıkıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >