Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ı geride bıraktı

Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz beyazperdedeki rekabetini reklam filmlerine de taşıdı. Peki, Türkiye'nin en ünlü iki komedyeninin oynadığı reklamlarda birinciliği hangisi aldı?

Televizyon dünyasının ünlü isimleri reklam piyasasına el atınca rekabet farklı boyutlara taşındı. Markalar ünlü isimleri reklamlarında oynatmak için birbiriyle yarışır hale geldi.

Son günlerde özellikle banka reklamlarında bir birinden ünlü isimleri görmeye başladık. Kıvanç Tatlıtuğ, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Barış Arduç arasındaki rekabetin sonuçları belli oldu.

Reklam reytingleri olarak da tanımlayabileceğimiz listenin ilk sırasında Şahan Gökbakar var. Gökbakar, bu liste üzerinden sektördeki en büyük rakibi Cem Yılmaz'a Instagram'dan bir göndermede bulundu.

Reklam reytinglerinin fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, oynadığı reklamla en üst sırada bulunurken altında Yılmaz'ın yer alması dikkat çekti. Başarılı isim bu konuyla ilgili paylaşımı; “5 Eylül haftası, reklamımızın ilk yayın haftasının sonucu. Reklamların reyting listesi anlayacağınız. Yine beni en tepeye koydunuz, yaptığım işi baştacı ettiniz. Allah razı olsun, her zaman sizinleyim, her zaman sizdenim” notuyla yaptı.





Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >