10 Aralık Pazartesi akşamının reyting sonuçları belli oldu

Merakla beklenen 10 Aralık reyting sonuçları belli oldu.
Merakla beklenen 10 Aralık reyting sonuçları belli oldu.

10 Aralık Pazartesi akşamının reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam kıyasıya rekabetin yaşandığı reytinglerde, Çukur ve Söz dizilerinin yarışına Yasak Elma da eklendi. Peki rekabet nasıl sonuçlandı? İşte 10 Aralık akşamının reyting sonuçları

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor.

  • Reyting nedir, nasıl ölçülür?
  • İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.
  • Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

Her hafta birinci sırada yer alan Çukur dizisi, 10 Aralık Pazartesi akşamının da reyting şampiyonu oldu.

AB
AB
ABC
ABC
TOTAL
TOTAL
Çukur son bölümde neler yaşandı? 
Çukur’un çocuklarının Karakuzular'ın elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur’un çocuklarının Karakuzular'ın elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >