14 yıl önce yapılan Organize İşler'in 2. serisi yarın vizyonda

Organize İşler: Sazan Sarmalı.
Organize İşler: Sazan Sarmalı.

İlk film olan ve bundan 14 yıl önce yapılan Organize İşler'in 2. serisi Sazan Sarmalı yarın vizyona girecek. Yılmaz Erdoğan'ın hem oynadığı hem de yönettiği filmde yeni isimlerde göze çarpıyor.

Organize İşler, Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında hem yönetip hem de baş rolünü oynadığı İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikâyesinin anlatıldığı aksiyon filmidir. 1. seride olan oyunculardan bazıları Sazan Sarmalı'nda yok. Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Erdal Tosun ise Yılmaz Erdoğan tarafından unutulmadı ve kapakta çerçeve içinde resmi yer aldı.

Sazan Sarmalı setinden.
Sazan Sarmalı setinden.
Organize İşler Sazan Sarmalı setinden Rıza Kocaoğlu.
Organize İşler Sazan Sarmalı setinden Rıza Kocaoğlu.
Organize İşler Sazan Sarmalı setinden Kıvanç Tatlıtuğ.
Organize İşler Sazan Sarmalı setinden Kıvanç Tatlıtuğ.

Sazan Sarmalı yarın vizyonda

Organize İşler filminin devamı olan Sazan Sarmalı'nda bu sefer karşımıza Bensu Soral, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ata Demirer gibi oyuncular çıkıyor. Filmin çekildiği yerler arasında Galata, Unkapanı, Üsküdar ve Moda gibi İstanbul’un tarihi semtleri yer alıyor. Sinemacılar ve yapımcılar arasında gelişen kriz yüzünden ertelenen vizyon tarihi 1 Şubat olarak duyuruldu.

Yılmaz Erdoğan karakterleri paylaştı

Yılmaz Erdoğan sosyal medya hesabından karakterleri paylaştı.

Filmin konusu

İstanbul şehrinde Organize İşler tam gaz devam etmektedir. Sazanlar yem peşinde, oltalar Asım Noyan ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir : Asım’ın biricik kızı Nazlı dolandırılır.

  • Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? Nazlı babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır?

Ne olmuştu?

Sinemacı ve yapımcılar arasında çıkan krizden dolayı Yılmaz Erdoğan filminin vizyon tarihini ertelemişti. Krizin çözülmesinden sonraysa 1 Şubat olarak açıklamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >