2 Aralık 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler.
Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler.

2 Aralık 2019 Pazartesi günü 'Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 2 Aralık 2019 Pazartesi günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Esed rejimi İdlib'e saldırdı: Ölü ve yaralılar var

                                    Esed rejimi İdlib'de pazar yerlerine hava saldırısı düzenledi. İdlib Sivil Savunma kaynaklarından alınan bilgiye göre, Esed rejiminin savaş uçakları Marratinnuman ve Serakib ilçelerindeki pazar yerlerini de vurdu.İlk belirlemelere göre, Serakib ilçesindeki pazar yerine düzenlenen saldırıda bir, Marratinnuman'da 10, toplam 11 sivil hayatını kaybetti, en az 20 sivil yaralandı.
Esed rejimi İdlib'e saldırdı: Ölü ve yaralılar var Esed rejimi İdlib'de pazar yerlerine hava saldırısı düzenledi. İdlib Sivil Savunma kaynaklarından alınan bilgiye göre, Esed rejiminin savaş uçakları Marratinnuman ve Serakib ilçelerindeki pazar yerlerini de vurdu.İlk belirlemelere göre, Serakib ilçesindeki pazar yerine düzenlenen saldırıda bir, Marratinnuman'da 10, toplam 11 sivil hayatını kaybetti, en az 20 sivil yaralandı.
Netflix Türkiye'den flaş karar: PIN kodu özelliği getirildi

                                    Netflix, Türkiye'de ebeveyn kontrollerini güçlendirme düzenlemesi kapsamında yetişkinlik düzeyi 18 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş yapımlara PIN kodu ile koruma mekanizması getirdi. Buna göre artık bu içeriklere özel şifre ile ulaşılabilecek.
Netflix Türkiye'den flaş karar: PIN kodu özelliği getirildi Netflix, Türkiye'de ebeveyn kontrollerini güçlendirme düzenlemesi kapsamında yetişkinlik düzeyi 18 yaş ve üzeri olarak belirlenmiş yapımlara PIN kodu ile koruma mekanizması getirdi. Buna göre artık bu içeriklere özel şifre ile ulaşılabilecek.
Rusya Devlet Başkanı Putin 8 Ocak'ta Türkiye'ye gelecek

                                    Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 8 Ocak Çarşamba günü TürkAkım projesi için Türkiye'ye gelecek.
Rusya Devlet Başkanı Putin 8 Ocak'ta Türkiye'ye gelecek Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 8 Ocak Çarşamba günü TürkAkım projesi için Türkiye'ye gelecek.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi veto etti

                                    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın termik santrallere filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi veto ettiğini söyledi.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi veto etti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın termik santrallere filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi veto ettiğini söyledi.
Uludağ'da 2 dağcı kayboldu

                                    Uludağ’da dün akşam zirveye çıkan 2 dağcı kayboldu. Kar yağışının ve soğuk havanın etkili olduğu zirvede geceden beri seferber olan ekipler dağcıları arıyor.
Uludağ'da 2 dağcı kayboldu Uludağ’da dün akşam zirveye çıkan 2 dağcı kayboldu. Kar yağışının ve soğuk havanın etkili olduğu zirvede geceden beri seferber olan ekipler dağcıları arıyor.
Borsa İstanbul rekor kırdı

                                    Borsa İstanbul 108 bin seviyesini aşarak yeni bir rekora imza attı. Borsa, böylelikle yılın en yüksek seviyesini de görmüş oldu.
Borsa İstanbul rekor kırdı Borsa İstanbul 108 bin seviyesini aşarak yeni bir rekora imza attı. Borsa, böylelikle yılın en yüksek seviyesini de görmüş oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >