2019 yılında son kez yayınlanacak 4 Netflix dizisi

Netflix, dijital yayın platformlarında en fazla içeriğe sahip şirketler arasında yer alıyor.

Netflix içerik havuzunu genişletmeye devam ederken birçok başarılı yapımında vadesi doluyor. Bu sezon bitecek diziler arasında tüm dünyada çok ses getiren ve bu yüzden yapımcılar tarafından zorlama bir 2. sezon çekilen 13 Reason's Why da bulunuyor. İşte diğer iptal edilen veya iptal edilme ihtimali çok yüksek olan 4 Netflix yapımı projeler.

Televizyon dizilerinin yerini internet yayıncılığı yapan dijital platformlara yavaş yavaş bırakmaya başladı. Dijital yayıncılığın öncülerinden Netflix ise ülkemizde de kullanıcı sayısı ve bilinirlik açısından giderek popülerleşmeyi başarmış durumda. Bu durum en büyük sebeplerinden birisi de, zengin içerik havuzuna sahip olması ve her yıl yüzlerce yeni dizi, film ve belgeselin bu havuza dahil olmasıdır.

İzleyiciler, her ne kadar bir dizi veya filmden daha fazlasını izleme şansına sahip olsa da, başarılı bir kaç projenin de bitecek olması hala tartışma konusu olabiliyor.

[ "

2019 yılı son sezonları olacak 4 Netflix dizisi

" ]
Jessica Jones
Kimyasal bir sızıntı yüzünden süper güçlere kavuşan Jessica Jones'u anlatan ve 3. sezonu yolda olan dizinin ise sonraki akıbeti belli değil. Fakat bu durum Netflix kaynaklı değil hikayenin yaratıcı Marvel ile ilgili.
Jessica Jones Kimyasal bir sızıntı yüzünden süper güçlere kavuşan Jessica Jones'u anlatan ve 3. sezonu yolda olan dizinin ise sonraki akıbeti belli değil. Fakat bu durum Netflix kaynaklı değil hikayenin yaratıcı Marvel ile ilgili.
The Punisher
Marvel'ın dizilerini aniden ve acımazsızca iptal ettiğini biliyoruz. Defenders, Iron Fist ve Daredevil'dan sonra ise geriye kalan The Punisher ve Jessica Jones'un da bir ayakları çukurda olabilir. İkinci sezonu yakın zamanda çıkan ve birçok kişi tarafından sevilen The Punisher, karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam alma yolculuğunda olan Frank Castle'ın öyküsünü anlatıyor. Marvel'ın kendi Netflix'ini kurma hazırlığında olması ve dizilerini bu platforma taşıma düşüncesi ise dizinin iptal edilme olasılığını oldukça yükseklere çıkarıyor.
The Punisher Marvel'ın dizilerini aniden ve acımazsızca iptal ettiğini biliyoruz. Defenders, Iron Fist ve Daredevil'dan sonra ise geriye kalan The Punisher ve Jessica Jones'un da bir ayakları çukurda olabilir. İkinci sezonu yakın zamanda çıkan ve birçok kişi tarafından sevilen The Punisher, karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam alma yolculuğunda olan Frank Castle'ın öyküsünü anlatıyor. Marvel'ın kendi Netflix'ini kurma hazırlığında olması ve dizilerini bu platforma taşıma düşüncesi ise dizinin iptal edilme olasılığını oldukça yükseklere çıkarıyor.
13 Reasons Why
Aynı isimli romandan uyarlanmış bir dizi olan 13 Reasons Why'ın Türkçedeki adı "Ölmek İçin 13 Sebep". İsminden de anlaşılabileceği gibi dram ağırlıklı olan bu dizi, Clay Jensen'ın bir kaset bulmasıyla onu ölüme götüren sebepleri anlatıyor.
Üçüncü sezonu çıkacak olan dizinin iptal edilme olasılığının yüksek olmasının sebepleri arasında ise sınırlı ve yetersiz bir dramaya sahip olması ve çok da iyi eleştiriler almamış olması var.
13 Reasons Why Aynı isimli romandan uyarlanmış bir dizi olan 13 Reasons Why'ın Türkçedeki adı "Ölmek İçin 13 Sebep". İsminden de anlaşılabileceği gibi dram ağırlıklı olan bu dizi, Clay Jensen'ın bir kaset bulmasıyla onu ölüme götüren sebepleri anlatıyor. Üçüncü sezonu çıkacak olan dizinin iptal edilme olasılığının yüksek olmasının sebepleri arasında ise sınırlı ve yetersiz bir dramaya sahip olması ve çok da iyi eleştiriler almamış olması var.
Travelers
Üçüncü sezonu geçtiğimiz aralık ayında yayınlanan dizi, gelecekten geçmişe gelip insanlığın gidişatını değiştirmeye çalışan zaman yolcuları ile ilgili. Netflix, dizinin iptal edildiğini ve dördüncü sezonunun gelmeyeceği ise çok kısa bir süre önce onayladı.
Travelers Üçüncü sezonu geçtiğimiz aralık ayında yayınlanan dizi, gelecekten geçmişe gelip insanlığın gidişatını değiştirmeye çalışan zaman yolcuları ile ilgili. Netflix, dizinin iptal edildiğini ve dördüncü sezonunun gelmeyeceği ise çok kısa bir süre önce onayladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >