25. James Bond filmi 'No Time To Die' setinden yeni kare geldi

25. James Bond filminin hazırlıkları devam ediyor.
25. James Bond filminin hazırlıkları devam ediyor.

● Çekimleri başlayan 25. James Bond filminin adı No Time to Die olarak açıklanmıştı.

● 2020 yılı itibariyle vizyonda olması beklenen filmin setinden yeni fotoğraf geldi.

● Setten paylaşılan fotoğrafta Daniel Craig'in beşinci ve son kez hayat vereceği James Bond'un filmdeki bir halini bize gösteriyor.

● Ayrıca geçtiğimiz aylarda İngiliz Kraliyet ailesinin üyelerinden biri olan Prens Charles'a dizide rol alması için teklif götürüldüğü belirtilmişti.

James Bond 25. kez sinema salonlarına dönmeye hazırlanıyor. 007 serisiyle ilgili ayrıntılar belli olmuştu. 2020 yılında vizyona girecek olan filmin başrolünde son kez Danile Craig yer alacak.

Çekimleri başlayan filmin setinden de yeni fotoğraflar gelmeye başladı.

Setten gelen fotoğrafı 'beğenmeyenler' oldu

1962 senesinde sinemaya merhaba diyen James Bond filminin 25. çekiliyor. No Time To Die ismi verilen filmde Danile Craig son kez yer alacak. Bu durum biraz üzücü ancak filmin iyi olacağından şüphemiz yok.

25. James Bond filminin setinden görüntüler çekimler devam ettikçe servis ediliyor. Bu seferki görüntü Daniel Craig'in beşinci ve son kez hayat vereceği James Bond'un filmdeki halini bize gösteriyor. Ancak fotoğrafı beğenmeyenler ve eleştirenler çok fazla.

Setten paylaşılan 'yeni' James Bond fotoğrafı
Setten paylaşılan 'yeni' James Bond fotoğrafı

Alışılmışın dışında

Empire tarafından paylaşılan set fotoğrafında her zaman için takım elbise içerisinde şık gördüğümüz James Bond, bu sefer askılı bir pantolon ve kirli bir üst ile karşımıza çıkıyor.

Setten gelen bu fotoğraf internette gündem oldu ve çok fazla kişi tarafından konuşuldu, sebebi ise Bond'un alışılmadık görüntüsüydü.

Fotoğraf alışılmışın dışında olmasaydı eminiz daha çok beğenilirdi.

Prens Charles'a başrol teklif edilmişti

İngiliz Kraliyet ailesinin taht varisi ve gelecekteki kralı için aday olan Galler Prensi Charles'a yeni James Bond filminde özel bir başrol teklif edildi.

Prens Charles'in Bond filminde oynaması teklifinin geçtiğimiz aylarda filmin stüdyosunu ziyaret ettiğinde geldiği belirtildi.

Filmin konusu

Filmde aktif görevden çekilerek Jamaika'da sakin bir yaşam sürmekte olan James Bond'un CIA'den eski arkadaşı Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi üzerine yeniden sahalara dönmesi anlatılıyor. Filmde, Ralph Fiennes 'M' karakteriyle geri dönerken Naomie Harris de Eve Moneypenny rolüyle karşımızda olacak.

Captain Marvel filminden tanınan Lashana Lynch filmdeki Nomi karakterine hayat verecek. İsmi açıklanan filmin ilk tanıtımı YouTube üzerinden yayınlandı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >