3 Aralık 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler.
Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler.

3 Aralık 2019 Salı günü 'Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 3 Aralık 2019 Salı günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Uygulama başladı: Tek tip sigara paketleri piyasaya dağıtıldı

                                    
                                    İlk defa Avustralya'da hayata geçirilen daha sonra İngiltere, İrlanda, Fransa ve Macaristan gibi çok sayıda ülkede başlayan 'tek tip sigara paketi' uygulaması Türkiye'de de başladı. Şirketler, tek tip sigara paketlerini dağıtmaya başladı.
Uygulama başladı: Tek tip sigara paketleri piyasaya dağıtıldı İlk defa Avustralya'da hayata geçirilen daha sonra İngiltere, İrlanda, Fransa ve Macaristan gibi çok sayıda ülkede başlayan 'tek tip sigara paketi' uygulaması Türkiye'de de başladı. Şirketler, tek tip sigara paketlerini dağıtmaya başladı.
Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde deprem

                                    
                                    AFAD, Akdeniz Datça açıklarında saat 12.45'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Aynı zamanda Ankara'da da merkez üssü Kızılcahamam olan 3,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.
Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde deprem AFAD, Akdeniz Datça açıklarında saat 12.45'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Aynı zamanda Ankara'da da merkez üssü Kızılcahamam olan 3,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.
Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü belli oldu

                                    
                                    Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa, teknik direktör Tayfur Havutçu ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Lacivert beyazlılar, bu görev için hafta içi Hikmet Karaman ve Şota Arveladze ile de görüşme yapmıştı.
Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü belli oldu Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa, teknik direktör Tayfur Havutçu ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Lacivert beyazlılar, bu görev için hafta içi Hikmet Karaman ve Şota Arveladze ile de görüşme yapmıştı.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Güçlü NATO'dan yanayım

                                    
                                    ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron NaTO Zirvesi öncesi ortak açıklama yaptı. 'NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti' açıklamasının arkasında olduğunu söyleyen Macron, "Açıklamalarımın arkasındayım, güçlü bir NATO'dan yanayım" dedi.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Güçlü NATO'dan yanayım ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron NaTO Zirvesi öncesi ortak açıklama yaptı. 'NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti' açıklamasının arkasında olduğunu söyleyen Macron, "Açıklamalarımın arkasındayım, güçlü bir NATO'dan yanayım" dedi.
Türkiye ile Rusya'nın 13. ortak kara devriyesi icra edildi

                                    
                                    Türkiye ile Rusya Soçi Mutabakatı sonucunda ortak kara devriyesi kararı almıştı. Milli Savunma Bakanlığı Twitter'dan Fırat’ın doğusunda Türk ve Rus askeri unsurlarının Ayn el Arap bölgesinde dörder araç ve İHA’larla iştirak ettiği 13’üncü ortak kara devriyesinin planlandığı gibi icra edildiğini duyurdu.
Türkiye ile Rusya'nın 13. ortak kara devriyesi icra edildi Türkiye ile Rusya Soçi Mutabakatı sonucunda ortak kara devriyesi kararı almıştı. Milli Savunma Bakanlığı Twitter'dan Fırat’ın doğusunda Türk ve Rus askeri unsurlarının Ayn el Arap bölgesinde dörder araç ve İHA’larla iştirak ettiği 13’üncü ortak kara devriyesinin planlandığı gibi icra edildiğini duyurdu.
Suriye’de ilk defa görme engelliler için Goalball turnuvası düzenlendi

                                    
                                    Suriye’de ilk defa görme engelliler için Goalball turnuvası düzenlendi
Suriye’de ilk defa görme engelliler için Goalball turnuvası düzenlendi Suriye’de ilk defa görme engelliler için Goalball turnuvası düzenlendi
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >