"37. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" sona erdi

"37. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" sona erdi
"37. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" sona erdi

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen fuarı bu yıl yaklaşık bir milyon kişi ziyaret etti.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'nin desteğiyle gerçekleştirdiği "37. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" sona erdi.

İstanbul'daki ramazan etkinlikleri kapsamında, Ayasofya ile Sultanahmet meydanlarının birleştiği bölgede açılan fuarı bu yıl yaklaşık bir milyon kişi ziyaret etti.

Fuara bu yıl 400'e yakın yayınevi katıldı. 263 stantta farklı alanlarda yaklaşık 100 bin çeşit kitap okuyucuların beğenisine sunuldu.

37. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı
37. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı

İmza etkinliklerinin de yapıldığı fuarda, aralarında Beşir Ayvazoğlu, Bekir Develi, Abdurrahman Dilipak, Serdar Tuncer, Kadir Mısıroğlu, Leyla İpekçi, Mustafa Armağan, Mehmet Şevket Eygi, İhsan Süreyya Sırma, Üstün İnanç, Kemal Özer, Taşkın Tuna, Yusuf Bilge Büyükboyacı, Ali Ural, Mehmet Nuri Yardım, Necati Demirtaş, Ahmet Bulut, Nurettin Taşkesen, Naime Erkovan, Muhammed Emin Yıldırım'ın bulunduğu birçok yazar ve şair okurlarıyla bir araya geldi.

Fuar kapsamında Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği'nin (ESKADER) katkılarıyla gerçekleştirilen "Ayasofya Ramazan Sohbetleri"ne ise her gün bir yazar, sanatçı ve kültür adamı katıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >