40+1'in bu haftaki konuğu Türkiye'nin ilk dijital tarif defteri 'Lokma'

2 haftada bir düzenlenen 40+1 konuşmalarının bu haftaki konuğu Lokma Dergisi ekibi oluyor.
2 haftada bir düzenlenen 40+1 konuşmalarının bu haftaki konuğu Lokma Dergisi ekibi oluyor.

Tasarım konusundaki en özel detayları görünür kılmayı hedefleyen '40+1 konuşmaları' ile yepyeni bir oluşuma imza atan YDKSTUDIO, genç tasarımcıların projelerini anlattığı bu dizinin beşincisinde, interaktif web tasarımıyla bir ilke imza atan ve gelenekselden dijitale geçişiyle örnek teşkil eden 'Lokma Dergisi' ekibi konuk oluyor.

Cuma akşamlarının en 'ilham' verici buluşması 40+1 bu hafta 5. dizisi gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin genç tasarımcılarının buluştuğu ve başarılı projelerini aktardığı buluşmanın bu haftaki konuğu, 'LokmaDergisi' oluyor. Geleneksel medyadan dijital medyaya geçiş yapan bir derginin hikayesinin anlatılacağı söyleşi, cuma akşamı saat 19.00'da Zemin İstanbul'da olacak. Detaylı bilgi almak ve söyleşiye katılabilmek için bu linkten kayıtyaptırabilirsiniz.

  • Dijital yayın hayatına geçiş yapan Lokma Dergisi'nin websitesini buradan ziyaret edebilir, interaktif ve dijital tarif defterinin ayrıcalıklarını siz de deneyimleyebilirsiniz.
  • https://www.gzt.com/lokma

Gerçekleştirilecek söyleşide Lokma Dergisinin tasarım ekibi konuşmacı olarak yer alacak.
Gerçekleştirilecek söyleşide Lokma Dergisinin tasarım ekibi konuşmacı olarak yer alacak.

40+1 nereden geliyor?

YDKSTUDIO kurucusu Yasemin Karaca, 40+1'in proje isminin 40 konuk ve 1 konuşmacıdan geldiğini belirterek şunları söyledi:

  • "Bu konuşmalar serisiyle genç tasarımcıları bir araya getirmek amaçlanıyor. Biz 40 konuk ve 1 konuşmacı olarak planlandığımız için bu ismi verdik; ancak fazlasına da tabii gönlümüz açık."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >