7 Kasım Çarşamba akşamı reyting sonuçları belli oldu

Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda da birinciliği kimseye bırakmadı.
Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda da birinciliği kimseye bırakmadı.

7 Kasım reyting sonuçları açıklandı. Diriliş Ertuğrul mu Jet Sosyete mi Sen Anlat Karadeniz mi birinci kim oldu? 7 Kasım 2018 reyting sonuçlarında kim galip geldi? En çok hangi dizi izlendi? İşte sonuçlar...

7 Kasım Çarşamba akşamı reyting sonuçları açıklandı. Diriliş Ertuğrul mu, Jet Sosyete mi, Sen Anlat Karadeniz mi birinci kim oldu?

Geçen hafta ne olmuştu?
Geçen hafta Totalde Sen Anlat Karadeniz birinci, Sen Anlat Karadeniz (Özet) ikinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu. AB grubunda da Sen Anlat Karadeniz birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Jet Sosyete üçüncü sırada yer aldı. Ana Haberlerde FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.

Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

7 Kasım reyting sonuçları açıklandı
Uzun bir aradan sonra yeni sezona başlayan diziler, izleyicileri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. İzledikleri dizinin reyting sıralamasını merak eden vatandaşlar internet üzerinden reyting sonuçlarını araştırmaya devam ediyor. Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün yeni sezon ilk bölümüyle ekranlarda izleyicisiyle buluştu. TRT 1 ekranlarında yeni sezona giriş yapan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul Total'de 14.84 derecesiyle ilk sırada yer aldı.
7 Kasım reyting sonuçları açıklandı Uzun bir aradan sonra yeni sezona başlayan diziler, izleyicileri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. İzledikleri dizinin reyting sıralamasını merak eden vatandaşlar internet üzerinden reyting sonuçlarını araştırmaya devam ediyor. Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün yeni sezon ilk bölümüyle ekranlarda izleyicisiyle buluştu. TRT 1 ekranlarında yeni sezona giriş yapan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul Total'de 14.84 derecesiyle ilk sırada yer aldı.
TOTAL
TOTAL
AB
AB
ABC
ABC
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >