70 bin üyeli pedofili sitesi ve Avrupa'nın iki yüzü

Türkiye ile ilgili yürüttükleri karalama kampanyalarında, "pedofili" gibi alçakça bir iftira kullanan Avrupa devletlerinin, bu konuya neden bu kadar düşkün olduklarının gizemi çözüldü.

Bilmeyenler için önce bir pedofilinin ne olduğuna bakalım. Pedofili en az 6 aylık bir süre boyunca, kişide ergenlik dönemine girmemiş bir çocukla ya da çocuklarla cinsel etkinlikte bulunmayla ilgili yoğun, cinsel yönden uyarıcı fantezilerinin, cinsel dürtülerinin ya da davranışlarının yineleyici biçimde ortaya çıkması olarak tanımlanmıştır.
Genellikle eylemlerini gizli yaptıkları ve tedavi için başvurmadıkları için pedofili olgularının yaygınlığını belirlemek mümkün olamamaktadır. Diğer cinsel saldırı yapan gruplarla karşılaştırıldığında pedofilik bireylerin daha büyük yaş grubunda oldukları, eylemlerin yapıldığı ortalama yaşların ise 40-70 yaş arası olduğu gösterilmiştir.

Şimdi bir de pedofilinin dünyadaki örneklerine bakalım,

euronews sitesinin Avrupa'da  pedofili ile ilgili bazı haberleri Tabi ki bu haberler, Avrupa'daki pedofilik skandalların yalnızca birkaçı.

BBC Türkçe'nin, Avrupa'daki pedofilik skandallarla ilgili bazı haberleri:


Ve geçtiğimiz günlerde, 70 bin üyeli pedofili sitesinin üyeleri deşifre edildi. En çok hangi ülkelerden girildiğini tahmin etmek ise zor değil.
@sesliseyfeddin isimli Twitter kullanıcısı, 70 bin üyeli pedofili sitenin üyelerinin duyurulmasının ardından konu ile ilgili, hesabından detaylı bir analiz paylaştı:


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >