82 yaşındaki kadın evine giren hırsızı hastanelik etti

82 yaşındaki Willie Murphy.
82 yaşındaki Willie Murphy.

New York'un Rochester şehrinde yaşayan 82 yaşındaki Willie Murphy isimli kadın evine giren hırsızı döverek hastanelik etti. Olayla ilgili konuşan Murphy, ''Elime gelen ilk şeyi aldım. Bu bir masaydı. Adama vurunca masa kırıldı. Evden bir an önce çıkmak istediğine eminim. Eminim polisler onu ambulansa götürünce mutlu olmuştur" dedi.

New York'un Rochester şehrinde yaşayan 82 yaşındaki vücut geliştiricisi Willie Murphy'nin akşam saatlerinde kapısı çaldı.

Yaşlı kadın, bir adamın kapısını yumruklayarak kendisiden ambulans çağırmasını istediğini gördü. Murphy'nin durumdan şüphelenerek polisi aramasından kısa bir süre sonra, adam kapıyı kırarak eve girdi.

'Polisler onu ambulansa götürdü'

CNN'e konuşan ve 8 yıldır vücut geliştirme çalıştığını söyleyen Murphy, "(Hırsız)çok yanlış bir ev seçti" dedi ve yaşadıklarını şöyle anlattı: "Elime gelen ilk şeyi aldım. Bu bir masaydı. Ama tahmin ne oldu? Adama vurunca masa kırıldı. Ben de metal bacaklarıyla vurmaya devam ettim.''

Adam yere düşünce üzerinde zıpladığını söyleyen kadın, daha sonra mutfağa gidip bebek şampuanı aldığını ve adamın yüzüne sıktığını ifade etti. Son hamlesinin ise adama süpürgeyle vurmak olduğunu belirten Murphy, "Evden bir an önce çıkmak istediğine eminim. Eminim polisler onu ambulansa götürünce mutlu olmuştur" diye konuştu.

Eve gelen polis ekiplerinin adamı yerde yarı baygın halde görünce şoke olduklarını söyleyen yaşlı kadın, "Benimle selfie çekilmek istediler" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >