ABD'li oyuncu Lisa Sheridan hayatını kaybetti

Lisa Sheridan.
Lisa Sheridan.

CSI Miami dizisiyle ün kazanan ABD'li oyuncu Lisa Sheridan'ın pazartesi günü evindeyken hayatını kaybettiği duyuruldu. 44 yaşında olan oyuncunun ölüm sebebi ise henüz belirlenemedi. Oyuncunun ölümüyle alakalı menajeri kısa bir açıklama yaptı.

CSI Miami dizisinin yıldızı Lisa Sheridan, ABD'nin New Orleans kentindeki evinde ölü olarak bulundu. Acı haberi oyuncunun menajeri Mitch Clem doğruladı.

Menajeri, ''Hepimiz Lisa'yı çok seviyorduk ve ölümü ile yıkıldık. Lisa, pazartesi sabahı New Orleans'taki dairesinde vefat etti.''

Menajeri, ünlü oyuncunun intihar ettiği yönündeki haberleri yalanlarken, "Ölüm nedeni hakkında rapor bekliyoruz" dedi.

CSI Miami dizisi

Toplam 11 sezon ve 232 bölümden oluşan dizide David Caruso'yu başrol de oynuyor. Miami kentinde suç olaylarını araştıran ekip lideri bu sefer eski cinayet dedektiflerinden Horatio Caine. Takım arkadaşları ise Calleigh Dusquene, sokakları arşınlayan Tim Speedle ve Eric Delko.

Onları bekleyen çözülmemiş cinayetler, tehdit alındaki tanıklar ve Miami sokaklarında bolca aksiyon var.

CSI Miami dizisi oyuncuları.
CSI Miami dizisi oyuncuları.

Amerika’nın Lost ile birlikte en çok izlenen dizisi olma unvanını elinde taşıyan CSI’ın farklı şehirlerdeki ekiplerinin Miami ayağı, olay yeri araştırma polisiye serilerinin en popülerlerinden biri.

Lisa Sheridan kimdir?

5 Ekim 1974'te doğan Lisa Sheridan, Carnegie Mellon Üniversitesi'nde konservartuar eğitimi aldı. Eğitimine Moskova'da devam eden Sheridan, önce Londra'da, ardından da Los Angeles'ta tiyatro oyunculuğu yaptı.

İlk olarak 1998 yılında Legacy adlı diziyle televizyona adım atan oyuncu, 2002'de rol aldığı CSI Miami dizisiyle tanındı. Son olarak Halt and Catch Fire dizisinde iki bölümde oynayan Sheridan; Elsa & Fred , A Magic Christmas, Only God Can, Strange Nature gibi filmlerde de rol aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >