Abdullah Avcı tiyatro sahnesine çıkıyor: Mahmut Hoca'yı oynayacak

Abdullah Avcı.
Abdullah Avcı.

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Abdullah Avcı engelli çocuklara destek için tiyatro sahnesine çıkacak. Avcı, Hababam Sınıfı filmlerinin efsanesi olan Münir Özkul'un canlandırdığı Mahmut Hoca karakterine hayat verecek.

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Abdullah Avcı tiyatro yapmaya hazırlanıyor. Avcı'yı bu kez yeşil sahalar dışında göreceğiz. Başarılı teknik adam görme engelli çocuklar yararına sahnelenen bir oyunda yer alacak.

Mahmut Hoca'yı oynayacak

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, görme engelli çocukların sosyal hayata adapte olabilmeleri amacıyla bir tiyatro oyunu hazırladı. Bu oyun kapsamında Abdullah Avcı ve Doğukan Manço gibi isimler sahne alacak. Hababam Sınıfı’ndan uyarlanan ve 18 Aralık’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Hababam Sınıfı oyuncuları.
Hababam Sınıfı oyuncuları.

'Çok heyecanlıyım'

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği yararına tiyatro sahnesinde yer alacak olan Abdullah Avcı Mahmut Hoca karakterine hayat verecek. Avcı oyunla ilgili düşüncülerini şu sözlerle ifade etti: Ben, yıllarca sinemada izlediğim ve büyük hayranı olduğum ‘Mahmut Hoca’yı canlandıracağım. Tabii ki, çok heyecanlıyım” dedi. Oyuncu kadrosunda bulunan 4 aydır Seren Fosforoğlu’ndan drama dersleri alan Doğukan Manço ise Badi Ekrem’e hayat verecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >