Acun Ilıcalı: Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'ye maddi anlamda destek vermesi bekleniyor.
Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'ye maddi anlamda destek vermesi bekleniyor.

Sunucu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Spor Kulübünün başlattığı Fener Ol kampanyasına destek olmaya hazırlanıyor. Ilıcalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sunucu, ''Fenerbahçeliler hazır olun. Tarih yazacağız'' diyerek taraftara çağrıda bulundu.

Başarılı sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, şu sıralar Survivor programı ile ilgileniyor. Sunuculuğunu yaptığı programın çekimlerine devam eden Ilıcalı'dan Fenerbahçe Spor Kulübünün başlattığı Fener Ol kampanyasına destek geldi.

Sosyal medyadan paylaştı

Instagram hesabından Ali Koç ve Cem Yılmaz'la daha önce çekilen bir karesini yayınlayan Acun Ilıcalı Fenerbahçe için düzenleyecekleri destek kampanyasının detaylarını açıkladı.Ilıcalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlünü verdiğim takımımız için, TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm, başkanımızın da tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz. 12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünleşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız. Bu kampanyaya katılanları, hayal ettikleri binlerce ödül bekliyor. Taraftarımızın ve kulübümüzün kazanacağı ‘win-win’ kampanyamızın detaylarını çok yakında vereceğim. Fenerbahçeliler hazır olun, tarih yazacağız" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu'na destek vermişti

Antalya'da gerçekleşen NATO Parlamenter Asamblesi toplantısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Fransız parlamenter Sonia Krimi arasında söz düellosu yaşandı. Fransız temsilcinin dayanağı olmayan iftiralarına Çavuşoğlu söz aldıktan sonra tarihi bir cevap verdi ve Fransız temsilci gerçeklere tahammül edemeyip salonu terkettti. Acun Ilıcalı da, Çavuşoğlu'nun bu çıkışına Twitter'dan destek verdi.

Acun Ilıcalı, NATO toplantısında geçen tartışmanın ardından Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür eden bir mesaj paylaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >