Alişan'dan oğluna büyük jest

Alişan.
Alişan.

Oyuncu Buse Varol'la mayıs ayında evlenen türkücü Alişan geçtiğimiz günlerde baba oldu. İlk çocuğunu kucağına almanın heyecanını yaşayan türkücünün Burak ismini verdiği oğluna bir banka hesabı açtırdığı ve 1 milyon TL yatırdığı ortaya çıktı.

Alişan ve Buse Varol'un bebekleri Burak geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu bir açıklama yaparak, ''Alişan ile Buse çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.” demişti.

1 milyon TL yatırım yapmış

Alişan'da oğlu Burak için banka hesabı açtı ve hesaba toplamda 1 milyon lira yatırdığı öğrenildi. Ayrıca ünlü çiftin çocuklarının geleceği için bu hesaba sürekli para yatıracağı da ortaya çıktı. Doğum öncesinde ise Alişan oğlu için ev değiştirmişti.

 Dr. Furkan Kayabaşoğlu, Alişan ve yeni doğan bebekleri Burak.

'Allah'ın mucizesi'

  • ''Allah isteyen herkese versin inanılmaz bir duygu tarif edilemez. Ben doğuma girdim son ana kadar dayanabilir miyim diye düşündüm. Perdenin arkasında hep Buse'yle birlikteydim. Elini tuttum. O çocuğun perdenin arkasında çıkma anı mucize.Acayip bir şey Allah'ın bir mucizesi. Allah'a inanmayan hakkaten taş olur. Orada anlıyorsun ki bu bir mucize 9 ay annenin karnında büyüyor ve sonra kucağına alıyorsun.''demişti.

Buse Varol sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >