Alişan'ın oğlu sünnet oldu

Alişan ve Buse Varol.
Alişan ve Buse Varol.

Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol'un Burak ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi. Alişan, 42 yaşında ilk kez baba olma heyecanı yaşadı. Oğlunun doğumundan sonra duygusal günler yaşayan türkücü bugün oğlunu sünnet ettirdi.

Ünlü türkücü Alişan geçtiğimiz yıl mayıs ayında Buse Varol'la evlenmişti. Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çift ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirilmişti. Sağlıkla bebeklerini kucağına alan çift sosyal medyadan sakınmamış ve fotoğrafını paylaşmıştı.

Sünnet oldu

Çift hastane çıkışı gazetecilere poz verdi.
Çift hastane çıkışı gazetecilere poz verdi.

Bebeğini sosyal medyadan uzak tutacağını söylemişti

Alişan ve Buse Varol bebekleri doğmadan önce,

  • “Kucağımıza almak için heyecanla bekliyoruz. Bakalım kime benzeyecek gözleri ne renk olacak, kel mi olacak merak ediyoruz. Son günlerde doğacak çocukları adına açılan sosyal medya hesaplarına sitem eden Alişan “Bazı geri zekâlılar böyle bir şey yapmış. Biz sosyal medyadan uzak durmasını istiyoruz” demişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >