Altın Küre'de 6 farklı dalda aday gösterilen film: Vice

25 Aralık'ta vizyona girmesi merakla beklenen Vice, Altın Küre'de 6 farklı kategoriden aday gösterildi.
25 Aralık'ta vizyona girmesi merakla beklenen Vice, Altın Küre'de 6 farklı kategoriden aday gösterildi.

76. Altın Küre Adayları Los Angeles'ta açıklandı. En az adaylar kadar ses getiren Amerikalı siyasetçi Dick Cheney'nin hayatını konu alan film Vice ise, 6 adaylıkla bu yılki Altın Küre'de en fazla sözü edilen film oldu.

Adam McKay'in yönettiği Vice, 76. Altın Küre Adayları komedi ya da müzikal dalında En İyi Film, müzikal ya da komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu (Christian Bale), sinema dalında En İyi Yönetmen (Adam McKay), En İyi Senaryo, sinema dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, sinema dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorilerine aday gösterildi.

Adam McKay'in yönettiği Vice, 76. Altın Küre Adaylarında altı farklı dalda yer alıyor.
Adam McKay'in yönettiği Vice, 76. Altın Küre Adaylarında altı farklı dalda yer alıyor.
  • 2019 yılında başlayacak olan ödül maratonunun ilki olan Altın Küre (Golden Globe) adayları da açıklandı. Bu yılın adayları arasına damga vuran Vice filminde, bir başkan yardımcısı olmasına rağmen dünyanın en güçlü insanlarından biri olarak gösterilen Dick Cheney’nin bu güce ulaşana kadar yaşadıkları beyaz perdeye aktarıyor.

6 dalda aday gösterildi
Altın Küre'ye 6 dalda aday gösterilen Vice'ı; üçer adaylıkla A Star Is Born (Bir Yıldız Doğuyor), The Favourite (Sarayın Gözdesi) ve Green Book (Yeşil Rehber) filmleri filmleri takip etti.
6 dalda aday gösterildi Altın Küre'ye 6 dalda aday gösterilen Vice'ı; üçer adaylıkla A Star Is Born (Bir Yıldız Doğuyor), The Favourite (Sarayın Gözdesi) ve Green Book (Yeşil Rehber) filmleri filmleri takip etti.
Christian Bale canlandırıyor
Dev bir petrol şirketinin CEO'su iken politikaya atılan ve bir dönem ABD Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dick Cheney'yi Hollywood'un kılıktan kılığa girmesiyle ünlü Oscarlı aktörü Christian Bale canlandırıyor.
Christian Bale canlandırıyor Dev bir petrol şirketinin CEO'su iken politikaya atılan ve bir dönem ABD Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dick Cheney'yi Hollywood'un kılıktan kılığa girmesiyle ünlü Oscarlı aktörü Christian Bale canlandırıyor.
Film için 100 kiloya ulaştı 
25 Aralık'ta vizyona girecek filmin fragmanında Christian Bale'in yine bir film için fiziksel olarak büyük bir değişikliğe gitmiş olması  ise, dikkatlerden kaçmadı. Makinist filminde 55 kiloya kadar düşen, Batman karakterine hayat verirken de 86 kiloya çıkan oyuncu, bu kez Vice filmi için 100 kiloya kadar çıktı.
Film için 100 kiloya ulaştı 25 Aralık'ta vizyona girecek filmin fragmanında Christian Bale'in yine bir film için fiziksel olarak büyük bir değişikliğe gitmiş olması ise, dikkatlerden kaçmadı. Makinist filminde 55 kiloya kadar düşen, Batman karakterine hayat verirken de 86 kiloya çıkan oyuncu, bu kez Vice filmi için 100 kiloya kadar çıktı.
 Dick Cheney'i canlandırıyor
Christian Bale'in Dick Cheney'i canlandırdığı filmde, Amy Adams Cheney'nin eşi Lynne Cheney'ye, Steve Carell dönemin savunma bakanı Donald Rumsfeld'e, Sam Rockwell ise George W. Bush'a hayat veriyor.
Dick Cheney'i canlandırıyor Christian Bale'in Dick Cheney'i canlandırdığı filmde, Amy Adams Cheney'nin eşi Lynne Cheney'ye, Steve Carell dönemin savunma bakanı Donald Rumsfeld'e, Sam Rockwell ise George W. Bush'a hayat veriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >