Ankaralı Turgut: Seda Sayan beni tehdit etti

Ankaralı Turgut

Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut, konuk olduğu 2. Sayfa adlı magazin programında, ünlü şarkıcı Seda Sayan tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Şarkıcı Ankaralı Turgut, önceki gün 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. Eskisi gibi iş bulamamaktan dert yanan Turgut, sektörde birileri tarafından dışlandığını söyleyerek şaşırtan bir itirafta bulundu. Turgut, 'Bizim camia içinden birileri, meslektaşlarımdan bazıları el attı bu işe' dedi.

81 milyonun önünde tehdit edildi

Ankaralı Turgut ve Seda Sayan
Ankaralı Turgut ve Seda Sayan

Turgut, Kendisine Seda Sayan ile olan kavgası hatırlatılınca şunları söyledi:

'Seda Sayan ile sorunumuz devam ediyor. 81 milyonun gözünün önünde tehdit edildim ben. 2005'te başlayan bir gerilim; iftiraya uğradım, mağdur edildim. Demediğim şeylerden dolayı Seda Sayan bana dava açmış.'

Son dönemlerde sağlık problemleriyle gündeme gelen Ankaralı Turgut canlı yayında astım hastası olduğunu açıkladı. Hakkında çıkan 'öldü' haberlerine de tepki gösterdi.

Ankaralı Turgut kimdir?

Ankaralı Turgut
Ankaralı Turgut

Müzik hayatına henüz 12 yaşındayken köy düğünlerinde darbuka çalarak başladı. Davul çalan babasından başka ailede müzisyen sayısının çok fazla olması onun da müzisyen olmasını sağlamıştır.

Ankaralı Turgut, askere gidene kadar müzisyenlik yapan darbukadan sonra bağlama çalan Ankaralı Turgut, bir taraftan da Ankara’nın oynak türkülerini söylemeye başladı. Askerlik dönüşü yöresel olarak ilk albümünü çıkaran Ankaralı Turgut daha sonra amatör olarak üç albüm daha yaptı.

1994 yılında İstanbul‘a giden Ankaralı Turgut, Tarkan‘ın Oynama Şıkıdım isimli eserini “ti”‘ye alarak profesyonel anlamda ilk albümünü yaptı. Bu albümü reklamsız 300 bin satınca ardından Barış Manço‘nun “Oku Bakim”i değiştirerek ikinci albümünü yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >