Arka Sokaklar'ın 13. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar

Ekranın en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar, 13. sezonuyla yayın hayatına devam ediyor.

Bay Sinema unvanıyla tanınan yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, Erler Film projesi Arka Sokaklar, 13. sezonuna girmeye hazırlanıyor.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz'ın başrolünde olduğu dizi, bir polis teşkilatının mesleki ve özel hayatlarında yaşadıkları acı ve güzel hikayeleri seyirciye sunuyor.

Gündeme yönelik konuları da senaryosuna ekleyen dizi, 13. sezonuyla ekranda olmaya hazırlanıyor.

İşte dizinin iddialı yeni sezon fragmanı

Dizinin genel konusu

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >