Asena Atalay'dan Caner Erkin'e dava

Asena Atalay, Caner Erkin'in açtığı velayet davasını kazandı.
Asena Atalay, Caner Erkin'in açtığı velayet davasını kazandı.

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Caner Erkin geçtiğimiz yıllarda eşi Asena Atalay'la ayrılmıştı. Bir oğulları bulunan çiftten Erkin, ayrıldıktan sonra velayet davası açtı. Ancak mahkeme davayı reddederek velayeti anne Atalay'a vermişti. Bunun üzerine modacı Atalay, velayet davasına karşılık olarak futbolcuya nafaka davası açtı.

Futbolcu Caner Erkin ve Asena Atalay geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandırmış oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmişti. Ovalı ile olan evliliğinden Mihran Ela adında bir kızı bulunan Erkin oğlu Çınar'ın velayetini Atalay'dan almak için velayet davası açtı. Ancak geçtiğimiz ay açıklanan karara göre mahkeme Çınar'ın annesinde kalmasına karar verdi.

Karşı dava

Asena Atalay’ın velayet davasına karşılık 50 bin liralık nafaka davası açtı. Bu davayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. Caner Erkin bu rakamı yüksek bulup rapora itiraz ederken, Atalay’ın avukatından sert bir yorum geldi:

“Maddi gücü yerinde olan bir babanın öz çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak istememesini kabul etmiyorum.”

Caner Erkin, önceki gün oğlu Çınar’la Vadistanbul’daki Magic World eğlence merkezindeydi. Baba oğul önce bowling, ardından top kapmaca oynadı.

Caner Erkin ve oğlu Çınar.
Caner Erkin ve oğlu Çınar.

Şükran Ovalı'yla soruları yanıtlamıştı

Kızları Mihran Ela doğduktan sonra gözlerden uzak yaşayan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti Etiler'de bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamış kızının sağlık durumuyla ilgili;

''Kötü bir süreçten geçtik hepimiz. Çok şükür kızımın durumu şu anda iyi ama bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Aklıma geldikçe kötü oluyorum'' demişti. Oyuncunun kızı kalp sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin.
Şükran Ovalı ve Caner Erkin.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >