Ata Demirer'in yeni filminden ilk fragman geldi

Ata Demirer'in Hedefim Sensin filminden bir kare
Ata Demirer'in Hedefim Sensin filminden bir kare

Senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı Hedefim Sensin filminin başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can, Selen Öztürk ve Tarık Ünlüoğlu gibi usta isimler oynuyor. Kasım ayının sonlarına doğru vizyona girmesi planlanan Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'den ilk fragman geldi.

Başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can, Selen Öztürk ve Tarık Ünlüoğlu gibi usta isimlerin paylaştığı Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'den ilk fragman geldi. Senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı Hedefim Sensin filminin tanıtım toplantısı, Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleşti. Kasım sonunda vizyona girecek filmin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Ata Demirer, "Ben filmlerimi siparişle yapmak istemiyorum, içimden geçenleri, hayallerimi yazmak istiyorum. Gökçeada'ya yıllar önce öğrenciyken gitmiştim ve aklımda kaldı. 'Filmi nerede çekelim?' diye düşünürken Gökçeada'ya karar verdik.Bu hikayenin Türkiye'nin en batı ucuna gitmesi gerekiyordu. En batı ucu da Gökçeada.Çünkü karakterimizin kaçması gerekiyor, kaçmak için de Yunanistan'a en yakın yere gitmesi lazım. Deniz yoluyla en rahat Gökçeada oluyor. Aslında macera bizi oraya götürüyor" açıklamasında bulundu.

Yönetmen Kıvanç Baruönü, 1,5 aydır sette olduğunu aktararak, "Ayağımızın tozuyla Gökçeada'dan geldik. Filmle ilgili çok heyecanlıyız, çok şey anlatmak istiyoruz ama kendimizi tutuyoruz filmin büyüsü bozulmasın diye. Gökçeada doğasıyla insanıyla filme çok büyük bir ruh kattı. Bu vesileyle bir kez daha Gökçeada halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar, çok güzel günler geçirdik set ve set dışında. Kendi adıma çok keyif aldığım bir iş oldu" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >