Bade İşçil 'fakiri oynayamıyorum' sözlerine açıklık getirdi

Bade İşçil.
Bade İşçil.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Bade İşçil geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayıp, kendisine gelen dizi teklifleri hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. ''Hep zengin kızı oynuyorum. Fakire tipim müsait değil herhalde'' diyen oyuncu bu sözlerine açıklık getirdi.

Kuzey Güney dizisinde herkesinin beğenisini kazanan ve son olarak Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler de Pelin karakteriyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu Bade İşçil bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde kendisine gelen dizi teklifleriyle ilgili, ''Hep zengin kızı oynuyorum. Fakire tipim müsait olmuyor herhalde bilmiyorum ki. Bunu aslında yapımcılara sormak lazım. Belki Trakya köylüsünü canlandırabilirim'' diyerek ilginç bir açıklama yapmıştı.

Ufak Tefek Cinayetler başrol oyuncuları.
Ufak Tefek Cinayetler başrol oyuncuları.

Sözlerine açıklık getirdi

İşçil, ''Açıklamam yanlış anlaşıldı. Sorulan soruya o şekilde cevap verdim. Ben oyuncuyum, bana ne rol verilirse onu oynarım. Benim tipim her şeye müsait. Biz kadınız, her şey gelir elimizden. Fakir olsak da yaşarız. Hele ki ben anneyim ya, soğandan çorba bile yaparım Allah’a şükür''dedi.

Başarılı oyuncu, kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.
Başarılı oyuncu, kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

Poşet kampanyasına destek vermişti

1 ocaktan itibaren poşetler Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan düzenle kapsamında plastik alışveriş poşetleri tüm satış noktalarından ücretli olarak temin edilmeye başlandı. Çevre kirliliğini azaltmak için başlatılan bu uygulamaya oyuncu Bade İşçil de destek vererek, file ve bez çanta kullandığını açıklamıştı.

Oyuncu bez çantasıyla objektiflere poz vermişti.

Poşet uygulaması nedir?

  • Kullanımı her geçen gün artan plastik alışveriş poşetlerinin hızlı bir şekilde çöpe dönüşmesi, hafif ağırlıkları nedeniyle etrafa yayılarak çevre kirliliğini önemli ölçüde artırması ve mevcut geri dönüşüm oranları çok düşük olduğundan kaynak verimliliğini olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle ücretlendirilmeye başlandı. Yönetmelik ile tüm dünyada, üzerinde hassasiyetle durulan plastik alışveriş poşetlerinin kullanımı sonucu oluşan görsel ve çevresel kirliliğin önlenmesi ve gereksiz plastik poşet kullanımının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm satış yerlerinde plastik poşetlerin ücretli olarak temin edilmesine ilişkin uygulama 1 Ocak 2019 tarihinde hayata geçti.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >