Bakın yanında kimi götürdü! Dizi final yapınca Türkiye'yi terk etti

Dizi
Dizi

Dizisi final yapınca Türkiye'yı terk eden Hande Erçel, bakın yanında kimi götürdü!

2015'te evlendiği oyuncu Merve Boluğur'dan geçen Eylül ayında boşanan ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın adı, ayrılıktan kısa bir süre sonra Hande Erçel'le anılmaya başladı. Haklarında sık sık dedikodu çıkan çiftin, şimdi de Türkiye'yi terk ettiği iddia ediliyor.

Doğum gününde ortaya çıktı!
Ünlü popçu Murat Dalkılıç ve genç oyuncu Hande Erçel'in aralarında çıkan dedikodular, Erçel'in ablasının doğum gününde gün yüzüne çıkmıştı.
Doğum gününde ortaya çıktı! Ünlü popçu Murat Dalkılıç ve genç oyuncu Hande Erçel'in aralarında çıkan dedikodular, Erçel'in ablasının doğum gününde gün yüzüne çıkmıştı.
Dizi final yapınca ülkeyi terk etti!
Star TV'nin dizilerinden ''Siyah İnci'' dün akşam 20. bölüm ile final yaptı. Başrollerinde Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı dizi, reyting savaşlarına yenilince, final kararı aldı. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; rol aldığını dizisi final yapınca, Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Amsterdam'a gitti.
Dizi final yapınca ülkeyi terk etti! Star TV'nin dizilerinden ''Siyah İnci'' dün akşam 20. bölüm ile final yaptı. Başrollerinde Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı dizi, reyting savaşlarına yenilince, final kararı aldı. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; rol aldığını dizisi final yapınca, Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Amsterdam'a gitti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >