Barack Obama ile eşi Michelle Obama Spotify'da yayın yapacak

Barack Obama 2009 - 2017 yılları arasında ABD Başkanlığı yaptı
Barack Obama 2009 - 2017 yılları arasında ABD Başkanlığı yaptı

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama Spotify adlı müzik dinleme uygulamasında yayın yapacaklarını duyurdu. İkili, yapacakları bu yayınların amacını, 'geliştirmek, üretmek ve dile getirilmeyen şeyleri dile getirmek' olarak açıkladı. Yayınların ise 2020 yılında başlayacağı belirtildi.

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama ilginç bir kararla gündeme geldi. İkili, Spotify isimli müzik dinleme uygulamasında yayın yapacaklarını duyurarak, ''Dile getirilmeyenleri, dile getireceğiz'' açıklamasını yaptı. Michelle Obama, bir kitap çıkararak kendi hayatına dair bilgiler vermişti.

Obama çifti müzik alanına yöneldi

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, dünyada yaygın olarak kullanılan Spotify isimli müzik dinleme uygulamasında yayın yapacak. Yayınların amacının, ‘geliştirmek, üretmek ve çok fazla dile getirilmeyen şeyleri dile getirmek’ olduğu belirtildi.

Yerel medya, yayınların içeriği hakkında çok fazla detay vermeyen Higher Ground şirketinin, tarih olarak 2020’yi belirlediği belirtildi.

Barack Obama ve eşi Mİchella Obama, müzik sektöründe yapmaya planladıkları yayınla gündemde
Barack Obama ve eşi Mİchella Obama, müzik sektöründe yapmaya planladıkları yayınla gündemde

Yayınlar herkesin ulaşımına açık olacak

Spotify İçerik Şefi Dawn Ostroff’un yapılacak yayınlara dair yaptığı açıklamada, “Barack Obama ve Michelle Obama, dünyadaki en önemli iki seslerden. Onlarla çalışmak ve seslerini uluslararası kamuoyuna duyurmak Spotify için gurur verici olacak” dediği belirtildi.

Obama ailesi.
Obama ailesi.

Yapılacak yayınlara herkesin Spotify uygulaması üzerinden ulaşabileceği belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >