Bayhan'dan canlı yayında 'Love Story' yorumu

Popstar yarışmasındaki tavırları ve farklı tarzıyla hafızalara kazınan Bayhan Gürhan, katıldığı magazin programında İngilizce şarkı söyledi.
Popstar yarışmasındaki tavırları ve farklı tarzıyla hafızalara kazınan Bayhan Gürhan, katıldığı magazin programında İngilizce şarkı söyledi.

Kanal D'de yayınlanan, sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik'in, Jüri üyeliğini ise Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki yaptığı Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan, yeniden gündem olmaya başladı.


Gazeteci Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı Erdoğan’ın sunumuyla gerçekleşen ve Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına katılan ünlü şarkıcı Bayhan Gürhan, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Bayhan konu olduğu programda söylediği İngilizce şarkıyla, yeniden gündem oldu.

Popstar yarışmasındaki tavırları ve farklı tarzıyla hafızalara kazınan Bayhan Gürhan, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Yarışma bittikten sonra ortadan kaybolan şarkıcı, yeni imajıyla dikkat çekmişti.

Konserde sahne almıştı
'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, geçirdiği böbrek ameliyatından sonra doktorunu dinlemeyerek sevenlerine konser verdi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yaptı.
Konserde sahne almıştı 'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, geçirdiği böbrek ameliyatından sonra doktorunu dinlemeyerek sevenlerine konser verdi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yaptı.
Hayranlarına müjdeyi verdi
'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yapmıştı. Polatcı'nın isteği üzerine sahneye çıkan Bayhan, Popstar yarışmasından Firdevs ve Elena ile birlikte konserler vermeye hazırlandıklarını da duyurdu.
Hayranlarına müjdeyi verdi 'Türküleri sevdiren adam' olarak gönüllerde yer edinen Ahmet Polatcı, Popstar'ın yıldızlarından Bayhan'ı sahneye davet ederek seyircilerine bir sürpriz daha yapmıştı. Polatcı'nın isteği üzerine sahneye çıkan Bayhan, Popstar yarışmasından Firdevs ve Elena ile birlikte konserler vermeye hazırlandıklarını da duyurdu.
"Hapse giren adamdan sanatçı olmaz"
2003 yılında Bayhan'ın yarıştığı yarışmada jüri üyeliği yapan ünlü sanatçı Deniz Seki, "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" deyip canlı yayını terk etmişti. Cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan yarışmacı Bayhan Gürhan hakkında "Bir popstar da olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demişti.
"Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" 2003 yılında Bayhan'ın yarıştığı yarışmada jüri üyeliği yapan ünlü sanatçı Deniz Seki, "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz" deyip canlı yayını terk etmişti. Cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan yarışmacı Bayhan Gürhan hakkında "Bir popstar da olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demişti.
"Herkes ettiğini biçer" 
Bayhan Gürhan ise, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki için "Herkes ettiğini biçer" diyerek şunları söylemişti:  

"Ben hangi suçtan olursa olsun cezaevine girmiş olan bir kişi için mutluluk duyamam. Ben de cezaevine girmiş bir kişiyim. Aradan geçen zamanda ıslah oldum. Deniz Seki de cezaevinde kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir. Kendi vicdanı ile kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir."
"Herkes ettiğini biçer" Bayhan Gürhan ise, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yatan Seki için "Herkes ettiğini biçer" diyerek şunları söylemişti: "Ben hangi suçtan olursa olsun cezaevine girmiş olan bir kişi için mutluluk duyamam. Ben de cezaevine girmiş bir kişiyim. Aradan geçen zamanda ıslah oldum. Deniz Seki de cezaevinde kendisi ile hesaplaşma yoluna gidecektir. Kendi vicdanı ile kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir."
4 Kadın Zamanı'nın yerine geldi
Kanal D ekranlarında yayınlanan, Derya Tuna, Eylül Öztürk, Hande Ataizi ve Seda Akgül'ün sunduğu 4 Kadın Zamanı'nın yerine, teve2 kanalından transfer olan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa programı başladı.
4 Kadın Zamanı'nın yerine geldi Kanal D ekranlarında yayınlanan, Derya Tuna, Eylül Öztürk, Hande Ataizi ve Seda Akgül'ün sunduğu 4 Kadın Zamanı'nın yerine, teve2 kanalından transfer olan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa programı başladı.
Demet Akalın da konuk oldu 
Ünlü şarkıcı Demet Akalın da, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olmuştu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, eski eşi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.
Demet Akalın da konuk oldu Ünlü şarkıcı Demet Akalın da, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olmuştu. Eylül ayında Okan Kurt'la bitirdiği evliliği hakkında konuşan Demet Akalın, eski eşi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.
Okan Kurt haberiyle gündem olmuştu
Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ve zor günler geçiren Demet Akalın, 6,5 yıllık evliliklerinin ardından Kurt'tan boşandı."Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil, gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş; bende bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim, benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden."
Okan Kurt haberiyle gündem olmuştu Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ve zor günler geçiren Demet Akalın, 6,5 yıllık evliliklerinin ardından Kurt'tan boşandı."Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil, gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş; bende bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim, benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >